Cele mai citite
 


Prinţul consort Philip a fost externat după intervenţia coronariană
miercuri, 28 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a părăsit în cursul dimineţii de marţi spitalul din Papworth, în apropiere de Cambridge, unde vineri a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă pentru un blocaj coronarian, transmit AFP şi AP.
Ducele de Edinburgh, în vârstă de 90 de ani, a apărut zâmbitor, la bordul unui automobil Range Rover care îl transporta la reşedinţa de la Sandringham, la circa 80 de kilometri de Papworth, unde membrii familiei regale îşi petrec sărbătorile de sfârşit de an.

Prinţul Philip a petrecut patru nopţi la clinica de cardiologie unde vineri i-a fost implantat cu succes un stent.

Aceasta a fost cea mai serioasă alertă medicală pentru ducele de Edinburgh, prinţ consort de aproape 60 de ani, şi care ducea o viaţă activă şi se bucura de o sănătate robustă.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clinica de Cardiologie din Târgu Mureş a lansat un volum cu studii din ultimii 40 de ani Cele mai importante studii şi cercetări ale Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş din ultimii 40 de ani, printre care şi premierele medicale introduse de colectivul de aici în medicina românească, au fost publicate în volumul Cardio Remember, lansat joi, la...
Clinica de Neurchirurgie din Târgu Mureş a ajuns la peste 2.000 de intervenţii chirurgicale anual Clinica de Neurchirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a ajuns la peste 2.000 de intervenţii chirurgicale anual, de la 350 câte avea în 1993, deşi are un număr de paturi mai mic.
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Intervenţie în premieră la Clinica de Cardiologie din Târgu Mureş O echipă de medici de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a reuşit extragerea unui cateter de 10 centimetri din plămânii unei femei, fără operaţie chirurgicală.
Clinica de Oftalmologie a Spitalului Militar - 65 de transplanturi de cornee de la începutul anului Echipele medicale din Clinica de Oftalmologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' (SUUMC) au efectuat 65 de intervenţii chirurgicale de transplant de cornee de la începutul acestui an.
IGSU: Peste 332.000 de intervenţii de urgenţă în primele 10 luni din 2015 Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că în primele 10 luni ale acestui an au fost înregistrate peste 332.000 de intervenţii.