Cele mai citite
 


Starea lui Gheorghe Comăneci este stabilă
miercuri, 28 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tatăl Nadiei Comăneci este stabil şi rămâne sub observaţie la terapie intensivă, a declarat marţi pentru AGERPRES prof. dr. Dragoş Vinereanu, director medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.
El a precizat că s-au luat toate măsurile şi medicii sunt pregătiţi pentru cazul în care s-ar impune o eventuală intervenţie.
Tatăl Nadiei Comăneci, Gheorghe Comăneci, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Universitar, fiind internat iniţial la Departamentul de gastroenterologie iar ulterior transferat la Terapie Intensivă.
Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar, Andrei Georgescu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că tatăl fostei mari gimnaste suferă de o ciroză cu varice semirupte, dar este stabilizat şi este supus mai multor investigaţii.
''A fost stabilizat pentru că a venit cu tensiune foarte mică şi rămâne sub supraveghere'', a afirmat dr. Andrei Georgescu. AGERPRES/(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tatăl Nadiei Comăneci, internat la Spitalul Universitar Tatăl Nadiei Comăneci, Gheorghe Comăneci, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Universitar, fiind internat iniţial la Departamentul de gastroenterologie, iar ulterior transferat la Terapie Intensivă.
Gimnastică: Tatăl Nadiei Comăneci, internat la Spitalul Universitar Gheorghe Comăneci, tatăl fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Universitar, fiind internat iniţial la Departamentul de gastroenterologie, iar ulterior transferat la Terapie Intensivă.
Prof. dr. Mircea Beuran: Un program pentru Terapie Intensivă este necesar Ministerul Sănătăţii va avea din 2013 un program naţional pentru ATI (Anestezie - Terapie Intensivă) şi traumă, având în vedere că numărul persoanelor care ajung în spital cu politraume este tot mai mare iar la nivel mondial acest lucru este catalogat drept pandemie.
Noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca, inaugurată Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni că noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca este a doua de acest fel inaugurată în Bucureşti, în aproape un an, şi şi-a exprimat speranţa că vor fi deschise şi altele atât în ţară, cât şi în Capitală.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.