Cele mai citite
 


Vrancea: Sute de solicitări la ambulanţă de Crăciun
miercuri, 28 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 400 de vrânceni au solicitat ajutorul ambulanţei în cele trei zile de Crăciun, au precizat, marţi, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.
Cele mai multe solicitări au venit din partea persoanelor care au suferit diferite afecţiuni digestive, urmate de intoxicaţiile etanolice şi de agresiuni.
De asemenea, circa 120 de persoane au venit zilnic la medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean în perioada Crăciunului.
'Pe primul loc s-au situat afecţiunile digestive, cum ar fi colicile, indigestiile, vărsăturile, urmate de intoxicaţiile etanolice şi de agresiuni. Am avut şi şapte constatări de deces. Nu au lipsit nici solicitările venite din partea pacienţilor cu afecţiuni cardiace şi neurologice', a declarat medicul Vitalie Beţişor, director medical al SAJ Vrancea. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Peste o mie de solicitări zilnic la Ambulanţă în perioada Crăciunului Sursa: Agerpres Bucureşti - Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti, împreună cu SMURD, a înregistrat, în perioada 24-28 decembrie, o creştere a numărului solicitărilor cu peste 1000 de cazuri în 24 de ore, a declarat pentru AGERPRES directorul Serviciului de Ambulanţă, dr. Alice Grasu.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.