Cele mai citite
 


Brăila: Patru milioane de euro pentru realizarea a 11 săli de operaţii noi
joi, 29 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sănătatea va reprezenta prioritatea în ceea ce priveşte investiţiile din judeţul Brăila în 2012, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care a precizat că, în primă fază, se doreşte modernizarea a 11 săli de operaţii noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în valoare de patru milioane de euro.
'Cele 11 săli de operaţie intră deja în licitaţie. A fost o licitaţie, dar am anulat-o, pentru că sălile nu erau conform prevederilor UE şi atunci am refăcut tot planul. Se va licita o singură dată, vor fi trei etape - şase, trei şi două săli. Se va lucra de afară, nu din interior. Se va opera pe toată perioada în care se construiesc sau se reabilitează. Toate vor fi cu echipamente noi. Numai un pat costă câteva sute de mii de euro. Întreaga investiţie se ridică la patru milioane de euro', a explicat Stancu. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: A doua licitaţie pentru modernizarea blocurilor operatorii de la Spitalul Judeţean Cel de-al doilea termen al licitaţiei publice lansate pe SEAP pentru proiectarea şi reabilitarea blocurilor de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de aproximativ 900.000 de lei, expiră vineri.
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Cinci săli de operaţie de peste 1,5 milioane euro, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cinci săli de operaţie în valoare totală de peste 1,5 milioane de lei, modernizate la standarde occidentale, vor fi inaugurate în perioada imediat următoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.