Cele mai citite
 


Iaşi: Însărcinată în 37 de săptămâni la doar 13 ani
joi, 29 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un echipaj al SMURD Iaşi s-a deplasat cu elicopterul până la Bârlad pentru a prelua o fată de 13 ani, însărcinată în 37 de săptămâni, a declarat miercuri pentru AGERPRES coordonatorul UPU-SMURD, conf.univ.dr. Diana Cimpoeşu.
Potrivit acesteia, minora a fost transferată de la Spitalul Municipal Bârlad deoarece suferă de o afecţiune cardiacă, respectiv valvulopatie. Pentru a salva viaţa fetei, dar şi a fătului a fost nevoie de intevenţia rapidă a unui echipaj SMURD.
Fata a fost dusă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Elena Doamna' din Iaşi, unde va naşte în curând.AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: O fata de 13 ani a născut un băiat de 3,2 kilograme Fata de 13 ani, care a fost adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna", a născut miercuri un băiat în greutate de 3,2 kilograme.
Coordonatorul SMURD Iaşi: Sistemul medical de urgenţă actual, apreciat şi recomandat ca model de bună practică Coordonatorul UPU-SMURD la Iaşi, conf.univ.dr. Diana Cimpoeşu, susţine că actualul sistem medical de urgenţă, în care se află şi SMURD, şi-a dovedit eficacitatea nu doar în cazurile obişnuite, ci şi în cel al unor tragedii colective, fapt remarcat şi apreciat de forurile internaţionale care au recomandat...
Iaşi: Comemorare a victimelor accidentului SMURD de acum zece ani Autorităţi şi cadre din domeniul medical s-au întâlnit, vineri, la Aeroportul Internaţional Iaşi, pentru a comemora zece ani de când un echipaj SMURD şi doi piloţi şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic.
Iaşi: O fata de 14 ani care a născut prematur a fost stabilizată de medicii de la Spitalul 'Cuza Vodă' Medicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi au reuşit să stabilizeze o fată de 14 ani care a născut prematur, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale prof.univ.dr Mircea Onofriescu.
Iaşi: O femeie însărcinată a murit din cauza unei hemoragii foarte puternice O femeie în vârstă de 38 de ani, care fusese fertilizată in vitro, a murit, vineri, la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi, din cauza unor complicaţii severe apărute după o intervenţie chirurgicală în cadrul căreia medicii i-au extras fătul mort.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul 'Elena Doamna' nu va fi acuzat de malpraxis în cazul Ciobanu Personalul medical de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Elena Doamna' nu este vinovat de malpraxis în cazul pacientei care în luna septembrie a născut un făt care era mort de mai bine de 24 de ore înainte de naştere, deşi în momentul internării medicii i-au dat asigurări că acesta este în viaţă...