Cele mai citite
 


Preşedintele Traian Băsescu a efectuat vizita medicală anuală
joi, 29 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a efectuat miercuri vizita medicală anuală, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
Potrivit sursei citate, rezultatele vor fi comunicate public de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" în cursul zilei de joi 29 decembrie. AGERPRES/(AS, Karina Olteanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Militar, distins de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer Preşedintele Traian Băsescu a conferit Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr.Carol Davila" Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer, se arată într-un decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Comunicat de presă - Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' Premieră medicală pentru România - Primul Curs Internaţional de Artroscopie a şoldului
Spitalul Militar, la 180 de ani, distins de preşedintele Băsescu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer Preşedintele Traian Băsescu a conferit Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr.Carol Davila" din Bucureşti Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer, se arată într-un decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Traian Băsescu, apt să exercite funcţia de preşedinte, potrivit testării medicale anuale Preşedintele Traian Băsescu are o stare de sănătate bună şi este apt pentru a exercita funcţia de şef al statului, potrivit rezultatului testării medicale anuale, informează Administraţia Prezidenţială.
Traian Băsescu, declarat apt să-şi exercite mandatul de preşedinte de către comisia medicală Preşedintele Traian Băsescu este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi nu suferă de nicio afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau care să-l împiedice să exercite mandatul de preşedinte al României, potrivit comisiei medicale responsabile...
Băsescu:Cazul de la Spitalul de Arşi nu e izolat;cât timp mafia din sănătate blochează introducerea cardurilor sistemul va fi fraudat Preşedintele Traian Băsescu susţine că ceea ce s-a întâmplat la spitalul Clinic de Urgenţă de chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri nu este un caz izolat şi că atât timp cât mafia din sănătate blochează introducerea cardurilor de sănătate sistemul va fi în continuare fraudat.