Cele mai citite
 


Teleorman: Bani din TVA, alocaţi pentru acordarea de lactate şi produse de panificaţie elevilor
joi, 29 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a hotărât miercuri, într-o şedinţă extraordinară, repartizarea pe unităţile administrativ-teritoriale a sumei totale de peste 7,22 milioane de lei, bani proveniţi din TVA, pentru finanţarea unor cheltuieli descentralizate privind drepturile elevilor de a consuma produse lactate şi de panificaţie în anul 2012.
De asemenea, în cadrul programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli, unităţile teritorial-administrative din judeţ au primit în total încă 507.000 de lei.
Vicepreşedintele CJ Teleorman, Vlad Eugen, a declarat că repartizarea pe localităţi a banilor s-a făcut în funcţie de numărul de beneficiari transmis de Inspectoratul Şcolar Teleorman.
În aceeaşi şedinţă, consilierii au aprobat rectificarea bugetului propriu al CJ cu suma de 194.000 de lei, transferată din veniturile proprii ale Ministerului Sănătăţii pentru acoperirea unor cheltuieli cu lucrări de investiţii efectuate la Spitalul de Psihiatrie din localitatea Poroschia. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Şcolile care au promovat consumul de fructe printr-un concurs au primit tablete şi aparate foto Aproximativ 15 unităţi de învăţământ din judeţul Teleorman au primit joi tablete, aparate foto digitale şi hărţi ca urmare a câştigării concursului de eseuri "Un fruct pe zi - O viaţă sănătoasă", organizat de Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.
Teleorman: Energia recuperabilă, folosită la spitale din subordinea CJ Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat?miercuri, în faza studiului de fezabilitate, proiectul 'Eficientizarea consumului de energie termică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, Spitalul de Psihiatrie Poroschia şi Spitalul de Psihiatrie Balaci'.
Teleorman: Demersuri pentru modernizarea blocului operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat indicatorii şi documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii "Modernizare bloc operator la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria", valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 2,6 milioane de lei.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.