Cele mai citite
 


Brăila: Donaţie de 10.000 de euro, făcută de firma germană care a construit staţia de epurare
sâmbătă, 31 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zece mii de euro au fost donaţi municipalităţii, din profit, de firma germană care a executat staţia de epurare de la Brăila, proiect finanţat prin programul ISPA, pentru a fi folosiţi în scopuri umanitare.
"Deşi puteau să o treacă drept rezervă bugetară, reprezentanţii firmei Passavant au venit la mine şi mi-au zis că ei au prevăzut ca din profitul lor să doneze o sumă destul de importantă, este vorba de 10.000 de euro, pentru o serie de cazuri sociale. Am rămas plăcut surprins de acest gest. Este prima situaţie de acest gen pe care o întâlnesc de când sunt în administraţie. Ar putea ca şi alte societăţi să urmeze exemplul", a declarat primarul municipiului Brăila, Aurel Simionescu.
Edilul a precizat că 3.000 de euro din suma donată vor fi folosiţi pentru dotarea cu tehnică de calcul a Direcţiei de Asistenţă Socială, iar cu ceilalţi 7.000 de euro vor fi ajutaţi patru - cinci copii care au nevoie urgentă de intervenţii chirurgicale.
Staţia de epurare din Brăila, proiect în valoare de peste 49 milioane de euro, care s-a realizat prin Programul ISPA, a fost deschisă oficial pe 16 noiembrie anul acesta. Brăila a devenit astfel primul oraş de pe porţiunea românească a Dunării care nu mai deversează ape uzate în fluviu şi se aliniază normelor europene de mediu, ce intră în vigoare din 2019. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică, în dotarea ISU Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a fost dotat cu o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică (CNBR), pentru a interveni în cazul în care apar probleme legate de transportul deşeurilor nucleare pe Dunăre.
Brăila: Centru pentru copii abuzaţi, amenajat cu donaţii primite de la Crucea Roşie din Germania Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat din Brăila a fost amenajat cu donaţii primite de filiala Crucea Roşie Brăila de la Crucea Roşie din Germania.
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
Brăila: Terapie prin creaţie, pentru copiii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un proiect de terapie prin creaţie destinat copiilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost demarat la Brăila de către Biblioteca Judeţeană 'Panait Istrati', în parteneriat cu Librăria 'Carioca', potrivit informaţiilor furnizate joi, pentru AGERPRES, de purtătorul de cuvânt al Bibliotecii,...
Brăila: Un angajat al Staţiei de Epurare, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat la spital Un bărbat de 54 de ani din Brăila, angajat la Staţia de Epurare a Complexului de Porci Tichileşti, care a fost găsit sâmbătă inconştient într-o cameră de pompare a dejecţiilor, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate...
Brăila: A început reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean, proiect în valoare de peste 25 milioane lei Reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 25 milioane lei, au demarat, iar primele termene au ca perioadă de finalizare sfârşitul lunii mai, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.