Cele mai citite
 


Călăraşi: Bărbat grav rănit în timp ce efectua lucrări la un tractor
sâmbătă, 31 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 30 de ani, angajat al unei societăţi agricole ce funcţionează în fostul sediu al CAP-ului din localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, a fost grav rănit vineri în timp ce efectua lucrări la un tractor.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Ştirbei" Călăraşi, locotenent Mihai Ionescu, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul gresa o roată din spate a unui tractor, iar aceasta a căzut peste el.
La sosirea echipajului de prim-ajutor şi a celui de descarcerare bărbatul se afla în stare de inconştienţă. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În acest caz poliţiştii şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost sesizaţi şi efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. AGERPRES/(A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Bărbatul rănit în timp ce lucra la un tractor va fi transferat la un spital din Capitală Bărbatul de 30 de ani, angajat al unei societăţi agricole care funcţionează în fostul sediul al CAP-ului din localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, grav rănit vineri în timp ce efectua lucrări la un tractor, va fi transportat la un spital din Capitală.
Protest spontan la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi Cadrele medicale şi personalul auxiliar de la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi au declanşat miercuri un protest spontan la locul de muncă şi reclamă faptul că li s-au diminuat salariile în mod nelegal cu sume cuprinse între 200 şi 300 de lei.
Călăraşi: Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Sud Muntenia, dotate cu echipamente noi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia', din care face parte şi judeţul Călăraşi, a obţinut finanţare pentru implementarea unui proiect privind îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie.
Călăraşi: Substaţie SMURD, inaugurată joi la Borcea O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată joi în comuna Borcea în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, şi a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Călăraşi: O nouă substaţie SMURD va fi inaugurată la Olteniţa O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată sâmbătă, la ora 11,00 în municipiul Olteniţa, la eveniment fiind aşteptat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii doctor Raed Arafat.
IGSU: Faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) organizează, în această săptămână, faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat.