Cele mai citite
 


Guvernul a aprobat ajutoare de stat de peste 229 milioane euro în perioada 2009-2011
sâmbătă, 31 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul a aprobat în perioada 2009-2011 ajutoare de stat de 229,13 milioane lei, pentru 19 proiecte de investiţii care au creat 4.433 locuri de muncă, potrivit unui document realizat de Cabinetul consilierului de stat Andreea Paul-Vass.
În perioada menţionată au beneficiat de ajutor de stat companiile Delphi Diesel Systems, Automobile Dacia, Premium Aerotec, Lufkin Industries, REMAR, International Automotive Components, Toro, Rombat, Styria Arcuri, Gral Medical, Honeywell, Metale International, Altius International, Cord Romania, IPORO, Contitech, Aplast Glass.
Bugetul alocat pentru ajutoare de stat în anul 2012 este de 850 milioane lei. Pentru perioada 2009 - 2013 bugetul total este de un miliard de euro.AGERPRES/(AS-Ady Ivaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Manuel Costescu: România s-a transformat într-o destinaţie potrivită pentru investiţii strategice în inovaţie în diferite domenii România s-a transformat dintr-o ţară căutată de investitori pentru forţa de muncă ieftină într-o destinaţie potrivită pentru investiţii strategice în inovaţie în diferite domenii, iar în prezent are nevoie de inovaţie în IT şi în medicină, susţine secretarul de stat Manuel Costescu, şeful Departamentului...
Ajutoare de stat de 4,93 milioane euro pentru două societăţi comerciale Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a aprobat luni ajutoare de stat în valoare de 4,93 milioane de euro pentru două societăţi comerciale, care vor implementa proiecte de investiţii ce vor crea 108 locuri de muncă, potrivit datelor publicate de MFP.
MFP a aprobat luni ajutoare de stat de 4,93 milioane euro pentru două societăţi comerciale Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a aprobat luni ajutoare de stat de 4,93 milioane de euro pentru două societăţi comerciale, care vor implementa proiecte de investiţii ce vor crea 108 locuri de muncă, potrivit datelor publicate de MFP.
Prima rectificare bugetară din acest an;cei mai mulţi bani merg la Muncă, Interne,Educaţie şi Sănătate Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale propusă de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei şi a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeaşi sumă, domeniile care...
Comunicat de presă - Executiv INFORMAŢIE DE PRESÃ
Socol: Ţinta de creştere economică pentru 2015, de 2,5%, este precaută; vom forţa atingerea a peste 3% Proiectul de buget pentru anul 2015 este construit pe un avans al produsului intern brut de 2,5%, însă aceasta este o ţintă precaută, iar Guvernul 'va forţa' obţinerea unei creşteri economice de peste 3%, dar acest obiectiv depinde şi de evoluţiile din plan extern, susţine consilierul primului ministru...