Cele mai citite
 


Şase ambulanţe asigură asistenţa medicală la Revelioanele din Bucureşti
duminică, 1 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase ambulanţe vor asigura, în noaptea de sâmbătă spre duminică, asistenţa medicală la Revelioanele organizate în Capitală, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea publică în Bucureşti cu ocazia manifestărilor organizate de Revelion în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu.
Organizatorii Revelionului 2012 din Piaţa Constituţiei estimează că la acest eveniment vor participa aproximativ 30.000 de persoane. Manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, în colaborare cu ARCUB, între orele 20,00 şi 1,00.
În Piaţa George Enescu din Capitală, "Revelionul 2011 - 2012" va fi organizat de Media Vision SRL, între orele 19,30 - 2,00 şi sunt aşteptate aproximativ 15.000 de persoane.
O altă petrecere de Revelion este organizată de Centrul Cultural European sector 6 în Parcul Drumul Taberei - pe arealul lacului, fiind aşteptate aproximativ 1.200 de persoane.
În noaptea de Revelion, între orele 21,00 - 6,00, în Complexul Expoziţional Romexpo vor fi organizate două evenimente, în pavilionul Central - Revelion 2012 şi în pavilionul C2 - Revelionul Seniorilor 2012. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Servicul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală la Revelion Bucureşti, 30 dec /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală în noaptea de Revelion, la cele două manifestări din Piaţa Constituţiei şi din Piaţa Revoluţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Asistenţa medicală la finala Europa League Serviciul de ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală, în ziua finalei Europa League, cu nouă ambulanţe, cu asistenţi şi şoferi, pentru aeroport, fan-zone şi stadion, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Mai multe ambulanţe asigură asistenţa medicală la meciul Dinamo Bucureşti - FC Barcelona Patru ambulanţe de tip B şi patru de tip C vor acorda asistenţă medicală, sâmbătă, la meciul amical dintre Dinamo Bucureşti şi FC Barcelona, care se desfăşoară pe Arena Naţională, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Două echipaje asigură asistenţa medicală la pelerinajul de Florii; 200 de jandarmi acţionează pentru păstrarea ordinii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov va asigura asistenţa medicală la pelerinajul de Florii, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.