Cele mai citite
 


Dr. Alis Grasu: O perioadă destul de solicitantă
marţi, 3 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate 1.774 de solicitări, începând cu noaptea de Revelion şi până pe 2 ianuarie dimineaţă, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Ambulanţei.
Aceasta a precizat că 1.089 au fost urgenţe grave de cod galben şi roşu, dintre care 270 de solicitări pentru probleme digestive, 192 pentru lipotimii, unele pe consum de alcool, 54 pentru sincope şi come. Au fost înregistrate 12 tentative de suicid dintre care una s-a finalizat, un bărbat s-a spânzurat. Numărul solicitărilor pentru traumatisme a fost 47, iar numărul naşterilor înregistrate în această perioadă a fost 13.
"A fost o perioadă destul de încărcată, mai ales în noaptea de Revelion, când 70% dintre solicitările înregistrate au fost pentru urgenţe de cod galben şi roşu, iar în total, în acest interval, procentul urgenţelor din numărul solicitărilor a fost de 70% faţă de numai 50-60% în celelalte perioade", a subliniat dr. Alis Grasu. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.
Peste 2000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei Un număr de 2319 solicitări au fost înregistrate în intervalul 13 aprilie - 17 aprilie la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, dintre care 1400 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Ambulanţa se confruntă cu creşterea numărului de solicitări Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov a crescut luni, în intervalul orar 8.00 - 11.00, cu 24 % faţă de ziua de duminică, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Peste 1100 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate de vineri dimineaţă şi până sâmbătă, ora 8,00, 1118 solicitări, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu managerul instituţiei.
Peste 500 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanţă în noaptea de Revelion Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.