Cele mai citite
 


Timiş: Consiliul Judeţean estimează un buget de circa 110 milioane de euro pentru anul 2012
marţi, 3 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Timiş estimează că va avea un buget de 110-113 milioane de euro în anul 2012, sensibil egal cu cel din anul precedent. Acest lucru va permite administraţiei judeţene să aloce sume importante investiţiilor, mai ales că are şi un excedent monetar.
''Am terminat anul 2011 fără nicio datorie la furnizori, în plus, avem o rezervă care ne permite continuarea investiţiilor. Cu toate fondurile atrase, ajungem la 110-113 milioane de euro'', a declarat liderul CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, la şedinţa de bilanţ din 29 decembrie.
Printre principalele proiecte ce vor fi ''atacate'' în acest an se numără extinderea secţiei terapie intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, pentru care vor fi alocaţi 1 milion de euro, dar şi mai multe proiecte de construire, reparare şi extindere de la două la patru benzi de circulaţie a unor drumuri judeţene, ce însumează peste 160 de kilometri, cu costuri de circa 2 milioane de euro.
În 2011, în judeţ s-au asfaltat 190 de kilometri de şosea, care se adaugă celor peste 100 de kilometri din anul precedent, astfel că până la finele lui 2012 în Timiş vor fi înnoiţi aproape 500 de kilometri de drumuri judeţene, din totalul reţelei de peste 2.000 de kilometri. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Spitalul Judeţean are o nouă Clinică de Terapie Intensivă, dotată la standarde europene Noua Clinică de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean Timişoara a fost inaugurată oficial, joi, după ce a fost modernizată şi echipată la standarde europene. Investiţia depăşeşte 2 milioane de euro, 1 milion de euro fiind asiguraţi de Consiliul Judeţean şi un alt milion de euro din...
Timiş: Va fi înfiinţat Compartimentul de Anestezie Terapie Intensivă pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean Compartimentul de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, care până acum exista doar 'pe hârtie', va fi înfiinţat din banii economisiţi de la alte investiţii, a declarat miercuri presei prof. dr. Marius Craina, manager general al Spitalului Judeţean Timişoara...
Timiş: O nouă prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat în noaptea de marţi spre miercuri, ficatul şi rinichii de la o pacientă ce intrase în moarte cerebrală, în urma unui accident vascular...
Timiş: Prelevare de pancreas, la Spitalul Judeţean Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat vineri dimineaţa, ficatul, pancreasul şi rinichii de la un pacient în vârstă de 49 de ani, din Oradea.
Timiş: Prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara Medicii de la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, împreună cu medici din Bucureşti şi din Cluj, au efectuat, în noaptea de marţi spre miercuri, cea de-a treia prelevare de organe din acest an.
Timiş: Plămân artificial folosit în tratarea insuficienţei respiratorii, în premieră în România La Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a înregistrat o nouă premieră pentru România, prin utilizarea unui 'plămân artificial' la un pacient cu insuficienţă respiratorie severă.