Cele mai citite
 


Activitate intensă la ISU Giurgiu în ultimele 24 de ore
miercuri, 4 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu s-a confruntat în ultimele 24 de ore cu o serie de evenimente care au solicitat intervenţia atât a echipajelor SMURD, cât şi a pompierilor.
Echipajul de descarcerare al Detaşamentului de Intervenţii al ISU Giurgiu a intervenit marţi cu o autospecială de descarcerare pentru a scoate dintr-un apartament o femeie în vârstă de 65 de ani care îşi pierduse cunoştinţa.
'Femeii i se făcuse rău şi apropiaţii au anunţat ISU Giurgiu că femeia nu mai răspunde şi nu i se poate acorda primul ajutor fiind încuiată în apartament, motiv pentru care echipajul de descarcerare a acţionat, femeii i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu o ambulanţă', a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.
Totodată, ISU Giurgiu a mai acţionat în ultimele 24 de ore în nouă situaţii care au necesitat intervenţia SMURD şi pentru lichidarea a două incendii la două locuinţe din municipiul Giurgiu, care s-au produs din cauza unor scântei la coşurile de fum.
Cele două incendii au fost stinse înainte de a provoca victime, în ambele situaţii înregistrându-se pagube materiale importante în gospodăriile în care a izbucnit focul. AGERPRES/(A- Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Giurgiu: Intervenţiile SMURD deţin majoritatea intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru anul trecut Aproape 80 la sută din numărul situaţiilor de urgenţă la care ISU Giurgiu a intervenit în anul care a trecut au fost cazuri de urgenţe asistate de SMURD, restul fiind solicitări la incendii şi alte situaţii de urgenţă.