Cele mai citite
 


Braşov: Copii din Australia au cântat şi dansat la Hospice Casa Speranţei Braşov
miercuri, 4 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un grup de 20 de copii cu vârsta cuprinsă între 10 şi 16 ani, membri ai unui ansamblu coral din Australia, au oferit marţi un spectacol pacienţilor şi personalului de la Hospice Casa Speranţei Braşov.
Ei au cântat şi au dansat timp de 45 de minute la Centrul de zi adulţi de la Hospice Casa Speranţei. Grupul de copii a cântat melodii de pe toate continentele inclusiv din România, surpriza fiind mare atunci când cei 20 de copii au interpretat "Glasul roţilor de tren" în limba română.
Au mai fost interpretate melodii din repertoriul lui John Lennon, dar şi cântece tradiţionale din Australia, America de Sud, Africa de Sud, Europa.
Corul condus de Elana Andrews este pentru prima dată în România şi a venit special pentru a susţine un mini-spectacol la Hospice Casa Speranţei, deoarece dirijoarea corului a fost voluntar la Hospice Casa Speranţei din Braşov în urmă cu şapte ani.
Grupul de copii a mai concertat în Samoa şi Japonia, în Quatar, iar de la Braşov au plecat spre Sibiu unde vor concerta pe 9 ianuarie, apoi pe 10 ianuarie la Timişoara.
"Vor mai susţine concerte la Belgrad şi Veneţia urmând ca pe 17 ianuarie să revină în România pentru un spectacol de binefacere în Bucureşti, la Şcoala generală nr.45", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt de la Hospice Casa Speranţei Braşov, Mariana Sebeni.AGERPRES/(AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Hospice Casa Speranţei a lansat Ghidul de îngrijire paliativă de bază Braşov, 25 iulie /Agerpres/- Hospice Casa Speranţei a lansat luni, la Braşov, Ghidul de îngrijire paliativă de bază şi platforma online cu mărturiile pacienţilor şi a primilor medici de familie din România care acordă îngrijire paliativă de bază. În ultimele 39 de luni, Hospice Casa Speranţei a testat...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
REPORTAJ/Primul hospice exclusiv pentru copii din România-locul unde dragostea şi Dumnezeu pot face minuni Pentru prima dată în România, un hospice exclusiv pentru copii şi tineri a fost deschis la Sibiu într-o clădire a Bisericii Evenghelice dată Asociaţiei "Dr. Carl Wolff", unde aceştia au acces gratuit la îngrijire. Este un loc în care dragostea şi Dumnezeu pot face minuni, dându-ne o speranţă că le poate...
Cluj: World Doctors Orchestra susţine concerte caritabile la Cluj, Braşov şi Bucureşti World Doctors Orchestra va susţine joi la Cluj un concert caritabil pentru strângerea de fonduri destinate înfiinţării reţelei naţionale de telemedicină pentru epilepsie, iar alte două concerte similare vor fi susţinute la Braşov pe 27 mai şi la Bucureşti pe 28 mai.
Sibiu: Cel mai performant aparat de radioterapie din România, la Spitalul Clinic Judeţean Cel mai performant aparat de radioterapie din România, de origine americană, al treilea din Europa de Est de acest fel, a fost pus în funcţiune la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, într-un centru nou de Radioterapie, care aparţine Clinicii Polisano, cea care a investit 3,8 milioane de euro în dotarea...
Neculoiu (PNL Braşov): Dacă vrem ca sănătatea să se schimbe în România, trebuie construite spitale noi Senatorul liberal Marius Neculoiu susţine că, "dacă vrem ca sănătatea să se schimbe în România, trebuie construite spitale noi", un astfel de proiect fiind absolut necesar la Braşov.