Cele mai citite
 


Constanţa: Tânărul care a provocat accidentul din Mamaia avea o alcoolemie de 1,70 la mie
miercuri, 4 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii legişti au stabilit în urma biopsiei că tânărul care a provocat accidentul auto ce a avut loc luni dimineaţă, în staţiunea Mamaia, George Parteca, avea o alcoolemie de 1,70 grame la mie, relevă surse din cadrul Poliţiei Rutiere.
George Parteca, în vârstă de 24 de ani, era fiul omului de afaceri Stere Parteca, din Constanţa, proprietarul hotelurilor 'Del Mar' şi 'Select', din Mamaia, precum şi al unor firme de construcţii şi comerţ.
Accidentul auto a avut loc luni, în jurul orei 4,00. Pe fondul vitezei excesive, estimate de anchetatori la peste 200 de kilometri pe oră, tânărul care conducea un automobil Porsche 997 Carrera Turbo a pierdut controlul maşinii după sensul giratoriu din zona piaţetei Cazinou.
Autovehiculul a intrat pe trotuar, în dreptul Căpităniei Mamaia, retezând un stâlp de iluminat public, un copac şi gardul ce delimitează spaţiul verde. Automobilul Porsche şi-a încheiat cursa în gardul din beton al unei vile unde a dărâmat poarta din fier forjat şi s-a răsturnat.
Şoferul, în stare de comă, a rămas captiv la volan, fiind scos pe targă de echipajul de descarcerare, dar martorii au declarat că acesta nu purta centura de siguranţă.
George Parteca a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Judeţean Constanţa. Prietenii au declarat de asemenea că tânărul îşi petrecuse Revelionul atât la hotelul "Del Mar", cât şi într-un local din Năvodari, iar în noaptea de 1 spre 2 ianuarie se întorcea tot de la Năvodari. AGERPRES/(AS - Dan Mihăescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În comă, din cauza unei alcoolemii record Iaşi, 6 feb /Agerpres/ - O femeie din localitatea Scobinţi a fost adusă, vineri, în comă de gradul III la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.
VIRUSUL ZIKA Caz confirmat medical de implicare a virusului în declanşarea unei infecţii a creierului la adulţi (studiu) Paris, 11 mar /Agerpres / - Virusul Zika, acuzat deja că s-ar afla la originea malformaţiilor cerebrale ale nou-născuţilor, a afecţiunilor măduvei spinării şi a sindromului neurologic Guillain-Barré, poate provoca, de asemenea, o infecţie gravă a creierului la adulţi care poate induce starea de comă...
''ZeroLaMie'' - aplicaţie pentru conducătorii auto, cu scopul de a conştientiza că alcoolul şi şofatul sunt incompatibile Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Aplicaţia ''ZeroLaMie'' a fost lansată, marţi, în cadrul campaniei ''Află-ţi echilibrul!'', desfăşurată în parteneriat cu Poliţia Rutieră Română şi Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru a-i ajuta pe conducătorii auto să conştientizeze faptul că alcoolul şi şofatul...
Iaşi: La 16 ani, record la alcoolemie Un adolescent adus în comă alcoolică la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi a reuşit să uimească medicii de gardă din cauza concentraţiei mare de alcool în sânge.
Galaţi: Alcoolemie record la o bătrână de 72 ani O bătrână de 72 de ani din localitatea Movileni a fost adusă în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu o alcoolemie record de 4,1 grame la mie alcool în sânge.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.