Cele mai citite
 


Dolj : O fata de 14 ani din Craiova a nascut un baietel de 2,4 kg
marţi, 3 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Craiova, 3 ian /Agerpres/ - O fată de 14 ani din Craiova a născut chiar în noaptea de Revelion la maternitatea Spitalului Municipal Filantropia Craiova un băieţel de 2,4 kg.
Managerul Spitalului Municipal Filantropia din Craiova, dr. George Bogdan Ungureanu, a declarat, marţi, că fata de 14 ani a ajuns la spital pe 1 ianuarie, la ora 1.30, în travaliu, iar câteva ore mai târziu a născut prin cezariană un băieţel de 2.400 grame. "În acest moment pacienta se află internată în maternitatea spitalului, iar starea ei este bună", a declarat, marţi, presei, dr. George Bogdan Ungureanu.
La sesizarea cadrelor medicale, poliţişti din cadrul din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă fata a fost sau nu obligată să întreţină relaţii sexuale cu tatăl copilului care se pare că ar fi un coleg de şcoală. Şi într-un caz şi în celălalt, potrivit codului penal, tatăl copilului va fi tras la răspundere.
"Poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au întocmit în cauză actele premergătoare urmăririi penale, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs fapta, urmând ca în funcţie de declaraţiile tinerei să se ia măsurile care se impun. Până în acest moment nu s-a stabilit dacă tânăra a fost sau nu victima unui viol. În cazul în care fata şi-a dat consimţământul, tatăl copilului va răspunde pentru întreţinere de raporturi sexuale cu o minoră", a declarat pentru AGERPRES comisarul Florentina Popescu din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj. AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Dolj: Celulă de criză şi anchetă internă la DGASPC după ce doi tineri s-au sinucis Craiova, 7 dec /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj a demarat o anchetă internă, iar la nivelul instituţiei s-a constituit o celulă de criză după ce o fată de 13 ani şi un băiat de 19 ani, ambii aflaţi în case de tip familial ale instituţiei...
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Dolj : Fata care a devenit mamă la 14 ani îşi va continua cursurile, tatăl copilului va fi expertizat psihiatric Craiova, 4 ian /Agerpres/ - Fata de 14 ani din Craiova care a devenit mamă chiar în noaptea de Revelion îşi va putea continua cursurile, iar tatăl copilului, un băiat de 15 ani, elev în clasa a VIII-a la aceeaşi şcoală cu fata, va fi supus unei expertize psihiatrice.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.