Cele mai citite
 


Neamţ: Sute de nemţeni au ajuns la urgenţa spitalului bătuţi, beţi sau cu indigestie
miercuri, 4 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 200 de nemţeni au ajuns la urgenţa spitalului judeţean Piatra Neamţ în perioada 30 decembrie - 3 ianuarie, după ce au consumat prea multă mâncare sau băutură ori au fost victimele unor agresiuni.
Gabriela Chitoşcă, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primiri Urgenţe, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că numărul cazurilor a fost mai mic faţă de perioada Crăciunului, când la urgenţă au ajuns în patru zile aproape 400 de pacienţi.
'Şi de această dată au predominat cazurile de ebrietate, fiind înregistrate 74 de astfel de situaţii. Am avut însă şi 67 de cazuri de indigestii şi colici biliare, 45 de atacuri de panică, depresii sau tulburări psihice şi 36 de pacienţi agresaţi', a declarat, pentru AGERPRES, Gabriel Chitoşcă.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut însă peste 500 de solicitări în perioada Revelionului, dar multe dintre cazuri au fost tratate la domiciliu. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Neamţ: Medicii de la Ambulanţă au predat cursuri de prim-ajutor unor copii cu dizabilităţi Copiii din Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Dizabilităţilor din Piatra Neamţ au fost instruiţi, vineri, de medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cum să acorde primul ajutor până la sosirea cadrelor specializate.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Reprezentanţi ai Corpului de control al MS, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov O echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, luni dimineaţă, la artistul...
SABIF: 1.299 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.