Cele mai citite
 


'Marele vrăjitor' al Mexicului despre profeţiile maiaşe privind Apocalipsa
joi, 5 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Antonio Vazquez Alba, cunoscut şi ca 'marele vrăjitor al Mexicului', a catalogat drept o 'mare minciună' interpretările curente ale calendarului maiaş privind sfârşitul lumii în 2012. Într-o conferinţă de presă anuală, susţinută marţi la Ciudad de Mexico, el a spus că mayaşii nu au făcut niciodată predicţii cu privire la ziua judecăţii de apoi, informează miercuri presa argentiniană.
Celebrul magician, care în decursul ultimilor 25 de ani a şocat în mod regulat lumea cu previziunile sale, prezice de asemenea că preşedintele SUA Barack Obama nu va fi reales în funcţie în urma alegerilor din luna noiembrie, în timp ce alţi doi conducători de stat din America Latină vor fi diagnosticaţi cu cancer.

Magicianul mexican a sugerat că afecţiunile oncologice cu care au fost diagnosticaţi mai mulţi şefi de stat din America Latină în ultimul timp se datorează vrăjitoriei. Au fost diagnosticaţi cu boală de cancer preşedinţii Braziliei /actualul şi precedentul/, Paraguayului şi Venezuelei. Din cauza unui carcinom papilar la nivelul lobului drept al glandei tiroide, preşedinta Argentinei, Cristina Kirchner, urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale miercuri.

'În acest an, alţi doi lideri sud-americani vor fi depistaţi cu cancer din cauza vrăjitoriei, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor preşedinţi' - a afirmat Vazquez Alba în conferinţa de presă anuală. Potrivit lui, ţările din America de Sud sunt victima 'ochiului rău', astfel încât conducătorii lor ar trebui 'să se purifice de vraja magiei negre'.

'Magicianul alb' este convins că preşedinta Argentinei se va vindeca 'definitiv' de cancerul la tiroidă, deşi 'ţara sa urmează să traverseze o perioadă dificilă anul acesta'.

Referitor la liderul de la Caracas, Vazquez Alba a afirmat că Hugo Chavez 'nu va scăpa nici de boală şi nici de vanitatea sa'. Recent, preşedintele venezuelean a acuzat SUA de 'inocularea' cancerului prin tehnologii speciale în rândul preşedinţilor unor state din America Latină pe care nu îi simpatizează.

Potrivit presei locale, preşedintele Peru, Ollanta Humala, intenţionează să se supună cât de curând unui examen medical amănunţit.

În altă ordine de idei, la putere în Mexic va reveni, conform predicţiilor magicianului, Partidul Revoluţionar Instituţional, iar candidatul acestuia Enrique Pena Nieto va câştiga alegerile pentru funcţia supremă în stat în iulie anul acesta.

Exactitatea predicţiilor magicianului mexican, prin intermediul cărţilor de tarot şi 'cititului în stele', este estimată de el însuşi la 75%-80%. Anul trecut, el a prezis slăbirea monedei euro şi o nouă etapă a recesiunii economice în ţările dezvoltate. Cu toate acestea, nu toate predicţiile pe care Antonio Vazquez Alba le face din 1980 s-au împlinit. În special, moartea cântăreţei de muzică pop Britney Spears şi uciderea unuia dintre liderii latinoamericani nu au devenit, din fericire, realitate.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Obama anunţă o luptă pentru eradicarea cancerului şi îl însărcinează cu această misiune pe vicepreşedintele Joe Biden Preşedintele american Barack Obama a lansat marţi ofensiva pentru 'eradicarea' cancerului în SUA, o luptă comparată cu o 'nouă cucerire a Lunii', şi l-a însărcinat cu această misiune pe vicepreşedintele Joe Biden, al cărui fiu a murit de un cancer la creier, relatează AFP.
Casa Albă dă asigurări că Barack Obama nu a fumat de nouă luni Purtătorul de cuvânt al lui Barack Obama a afirmat joi că preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA) nu a fumat de nouă luni, dar a recunoscut că renunţarea la ţigări constituie o 'luptă', dat fiind stresul la care este supus liderul american, relatează AFP.
Barack Obama: Ar mai putea apărea cazuri de Ebola în SUA până la eradicarea epidemiei în Africa de Vest Preşedintele american Barack Obama a declarat miercuri că ar mai putea fi semnalate cazuri individuale de Ebola în SUA până la eradicarea epidemiei din ţările din Africa de Vest, transmite Reuters.
Obama îi avertizează pe republicani asupra confruntărilor legate de sănătate Preşedintele Statelor Unite Barack Obama i-a avertizat vineri pe adversarii săi republicani asupra tentativelor de a încearca să meargă până la criza bugetară pentru a-i contracara aplicarea reformei legate de asistenţa medicală.
Obama lansează un plan ce vizează reducerea cu un sfert a infectărilor cu HIV în SUA Preşedintele american Barack Obama a lansat marţi primul plan naţional de luptă împotriva SIDA, în vederea diminuării cu 25 la sută a numărului anual de infectări, informează AFP.
Întors din vacanţă, Obama are o agendă încărcată pentru ultimele luni ale preşedinţiei sale Preşedintele american Barack Obama s-a întors duminică seara la Washington din ultima sa vacanţă în calitate de preşedinte al SUA, pentru o agendă care va presupune viitoare bătălii cu un Congres aflat sub controlul republicanilor şi obişnuita campanie în susţinerea democratei Hillary Clinton, informează...