Cele mai citite
 


CJ Teleorman a aprobat proiectul privind reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria
joi, 5 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat miercuri, în prima şedinţă din acest an, proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria" şi cheltuielile necesare implementării acestuia, după ce, în urma lansării procedurii licitaţie deschisă pentru achiziţia publică de lucrări de execuţie, documentaţia a fost respinsă de ANRMAP.
Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat că valoarea totală a proiectului este de circa 83,5 milioane de lei (inclusiv TVA), din care construcţiile-montaj (fără TVA) reprezintă aproape 53,2 milioane de lei.
Potrivit sursei citate, contribuţia comunitară la finanţarea acordată prin Programul Operaţional Regional este de 85%, adică de peste 57,7 milioane de lei.
Proiectul constituie o investiţie majoră pentru populaţia Teleormanului, judeţ cu o infrastructură de sănătate insuficientă şi învechită. Printre obiectivele sale se află reabilitarea şi organizarea spaţiilor destinate activităţilor medicale într-un flux optim şi achiziţionarea unor echipamente moderne, de ultimă generaţie. AGERPRES/ (AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: CJ a aprobat modificarea bugetului proiectului de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri într-o şedinţă extraordinară modificarea bugetului proiectului "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria", aflat în derulare, pentru executarea unor lucrări suplimentare cu o valoare de 6,8 milioane de lei.
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Teleorman: Contracte de finanţare prin POR, semnate Contractul de finanţare pentru proiectul 'Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria', finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013, a fost semnat, marţi, la Alexandria, de secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Răzvan Murgeanu şi de ...
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă, reabilitat cu bani europeni Procedurile de achiziţii publice necesare implementării proiectului 'Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria', iniţiat de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, au fost demarate, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Proiecte în valoare de peste 120 milioane lei pentru modernizarea oraşului Alexandria Patru proiecte, în valoare de 120,64 milioane lei, vor fi realizate în Alexandria, contractele de finanţare prin Programul Operaţional Regional fiind semnate, miercuri, de către reprezentanţii autorităţilor, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).