Cele mai citite
 


Iulia Timoşenko este supravegheată video non-stop, cu luminile aprinse, în închisoare
joi, 5 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lidera opoziţiei ucrainene Iulia Timoşenko este ţinută într-o celulă de închisoare în care este supravegheată video 24 de ore din 24 şi unde luminile stau tot timpul aprinse, relatează miercuri Daily Mail, citându-l pe avocatul acesteia.
Fostul premier Iulia Timoşenko, 51 de ani, a fost mutată la 30 decembrie într-un centru de detenţie din estul oraşului Harkov, la circa 500 de kilometri distanţă de capitala Kiev. În opinia avocatului opozantei, este vorba despre o tentativă 'de a o face să cedeze atât din punct de vedere fizic, cât şi psihologic'. În replică, oficiali de la centrul de detenţie au explicat că aceste condiţii de detenţie sunt necesare pentru securitatea deţinuţilor.

Avocaţii inculpatei, care s-au opus transferării clientei lor de la o închisoare din Kiev, au afirmat că dna Timoşenko s-a plâns de dureri de spate în ultimele săptămâni. La rândul lor, autorităţile penitenciare au asigurat că ea primeşte tratament medical în conformitate cu rezultatele unor examinări efectuate de doctori luna trecută.

'Supravegherea video nu este interzisă de lege. Pentru a putea efectua o monitorizare video permanentă este nevoie de suficientă lumină în celule', a precizat, într-un comunicat, Ivan Pervuşkin, directorul închisorii. Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz în serviciu.AGERPRES/(Bogdan Mureşan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA: Managerul Spitalului Clinic Constanţa, trimis în judecată pentru tentativă la abuz în serviciu Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţână, a fost trimis în judecată pentru tentativă la abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) transmis marţi AGERPRES.
Danemarca: o elevă condamnată la tratament psihiatric pentru violenţă O elevă daneză de 16 ani care şi-a înjunghiat în spate un coleg în luna ianuarie, în curtea şcolii din oraşul Aarhus, va trebui să urmeze mai mulţi ani de tratament psihiatric, potrivit unor surse judiciare citate de AFP. Judecătorul Curţii din Aarhus a hotărât joi ca tânăra să fie eliberată şi supusă...
Tot mai mulţi tineri de plâng de dureri de spate şi ceafă din cauza calculatorului În contextul în care tot mai mulţi copii cresc în faţa ecranului calculatorului, experţii anunţă creşterea numărului de tineri care acuză dureri de spate, ceafă şi umeri, mai ales printre cei care folosesc laptop-uri, scrie site-ul lesquotidiennes.com.
Toti suferim de dureri de spate Aproape toti oamenii sufera, la un moment dat, de dureri de spate. Cele mai frecvente cauze sunt discopatiile, traumatismele sau deformarea coloanei vertebrale.
Durerile de spate s-ar putea trata cu antibiotice (studiu) În anumite situaţii, administrarea de antibiotice calmează considerabil lombalgia cronică. "Este un studiu uimitor, dar convingător", scrie Le Figaro.
70 de agenţii de turism vor aduce pacienţi străini în România, pentru tratarea coloanei vertrebrale Clinica de vertebrologie din România Bio Ortoclinic lansează o ofertă nouă pe piaţa turismului medical: tratamentul durerilor de spate fără operaţie, programul fiind susţinut de 70 de agenţii de turism care îl vor populariza în rândul pacienţilor străini.