Cele mai citite
 


Neamţ: Medic din Republica Moldova, candidat la funcţia de manager al spitalului judeţean
joi, 5 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Ala Nemerenco, din Republica Moldova, nominalizată în urmă cu şase ani pentru Premiul Nobel pentru Pace, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ şi preşedinte al comisiei de examinare, Valerică Frăţilă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că pentru această funcţie s-au înscris trei candidaţi, pe lângă medicul basarabean fiind depusă candidatura actualului manager interimar, Lucian Ciobotaru, precum şi cea a fostului director al spitalului din Bicaz, Sorin Uleia.
'Joi se va întruni comisia pentru a verifica dosarele candidaţilor urmând să stabilească dacă aceştia pot intra în examenul propriu-zis. Condiţia esenţială este ca persoana care candidează să aibă cetăţenia română. Nu am văzut dosarele şi nu pot spune dacă doamna doctor Ala Nemerenco îndeplineşte această cerinţă', a declarat, pentru AGERPRES, Valerică Frăţilă.
Dr. Ala Nemerenco este conferenţiar universitar şi medic şef la Clinica Universitară de Asistenţă Medicală Primară a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie 'Nicolae Testemiţanu' din Republica Moldova.
În anul 2005, doctorul Ala Nemerenco a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace de organizaţia elveţiană '1.000 de femei pentru pace'. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Un singur candidat a fost validat la concursul pentru funcţia de manager al spitalului judeţean Un singur candidat, dintre cei trei care şi-au depus dosarele pentru funcţia de manager al spitalului judeţean de urgenţă Piatra Neamţ, a fost validat de comisia de analiză a dosarelor şi urmează ca săptămâna viitoare să susţină interviul şi proba scrisă ale examenului, a declarat, joi, pentru AGERPRES...
Neamţ: A fost numită noua echipă de conducere a Spitalului judeţean de urgenţă Consiliul de Administraţie al Spitalului judeţean de urgenţă din Piatra Neamţ a numit, miercuri, noua echipă managerială a unităţii sanitare.
Neamţ: Liviu Negelschi este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Avocatul Liviu Negelschi este, începând de miercuri, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra Neamţ, acesta fiind numit prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Ionel Arsene.
Neamţ: Spitalul Judeţean are resurse financiare pentru medicamente şi salarii, susţine Culiţă Tărâţă Pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai sunt nevoiţi să îşi cumpere medicamente sau materiale sanitare pentru a beneficia de asistenţă medicală în unitate, preşedintele CJ, Culiţă Tărâţă, declarând că s-au găsit resursele financiare în acest sens prin eficientizarea cheltuielilor...
Neamţ: A fost numit un nou director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a semnat, miercuri, o dispoziţie prin care l-a numit în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă pe Liviu Negelschi.
Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, repus în funcţie de preşedintele CJ Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, dr. Ioan Lazăr, a fost repus în funcţie joi, prin ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean, progresistul Culiţă Tărâţă, după ce cu o zi în urmă fusese demis de vicepreşedintele CJ, social-democrata Emilia Arcan.