Cele mai citite
 


Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, operată cu succes de cancer tiroidian
joi, 5 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Argentinei, Cristina Fernandez Kirchner, a fost operată miercuri cu succes de cancer tiroidian, a anunţat media locală, potrivit Reuters.
"Operaţia Cristinei a avut succes", a informat postul de televiziune Cronica, în cursul unei emisiuni de ştiri.

Guvernul argentinian a anunţat săptămâna trecută diagnosticarea Cristinei Kirchner cu carcinom tiroidian papilar, depistat în timpul unui control medical de rutină înainte de Crăciun. Potrivit medicilor, pacienta, în vârstă de 58 de ani, are 90% şanse de însănătoşire.

Operaţia a început în jurul orei locale 08.30 (11.30 GMT), într-o clinică din localitatea Pilar, situată la 50 km de capitala Buenos Aires.

Cristina Fernandez Kirchner, realeasă pentru un al doilea mandat în luna octombrie, este apelată adesea pe numele mic de concetăţenii ei. Sute de susţinători s-au aflat miercuri pe străzile din vecinătatea spitalului, purtând bannere pe care stătea scris "Curaj, Cristina!".AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedinta Argentinei va fi operată de cancer de tiroidă Preşedinta Argentinei, Cristina Kirchner, bolnavă de cancer la tiroidă, va fi operată miercuri într-o clinică din Pilar /50 km nord de Buenos Aires/, în faţa căreia zeci de persoane începuseră marţi după-amiază să se strângă în semn de solidaritate cu şefa statului, relatează AFP.
O bolnavă de cancer va fi operată împotriva voinţei ei, a decis un judecător britanic O pacientă bolnavă de cancer va fi obligată să se supună, împotriva dorinţei sale, unui tratament chirurgical care i-ar putea salva viaţa, în urma unui ordin fără precedent dat de un judecător, relatează cotidianul The Telegraph, în ediţia de joi.
Nou-născut adus pe lume de o pacientă operată de cancer de col Conf. dr. Petre Brătilă a asistat la naşterea primului bebeluş adus pe lume de o pacientă operată de cancer de col.
Suceava: Femeie de 35 de ani, bolnavă de cancer, salvată printr-o intervenţie în premieră într-un spital judeţean O suceveancă în vârstă de 35 de ani, mamă a trei copii, a fost salvată de la moarte în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava printr-o intervenţie realizată în premieră într-un spital judeţean din Romania, a declarat presei, miercuri, directorul medical al unităţii spitaliceşti, şeful secţiei de...
Examinări gratuite pentru depistarea cancerului de sân pentru femeile din mediul rural Începând din luna octombrie, peste 1.000 de femei din mediul rural vor beneficia de examinări medicale gratuite în vederea depistării cancerului de sân. Campania este derulată, pentru al doilea an consecutiv, de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Caz incredibil in Romania: Operata laparoscopic de fibrom uterin gigant, pacienta a ramas insarcinata la doar doua luni dupa interventie Aproximativ 25% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani sufera de fibrom uterin, conform studiului realizat de catre Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie, iar pana la varsta de 50 ani peste 80% dintre femei ajung sa dezvolte fibroame uterine.