Cele mai citite
 


Vrancea: Soţul judecătoarei arestate preventiv pentru mită, la spital din cauza antidepresivelor
joi, 5 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Avocatul Marian Topor, soţul judecătoarei vrâncene Anişoara Topor, arestată pentru luare de mită, se află internat la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din municipiul Focşani după ce ar fi luat mai multe antidepresive.
Surse din cadrul Spitalului de Urgenţă au declarat miercuri că avocatul Marian Topor s-a internat imediat după sărbători, în prezent acesta aflându-se la Secţia de interne.
Avocatul este cercetat penal de procurorii DNA în dosarul în care soţia sa, judecătoarea Anişoara Topor, este arestată preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă.
Magistratul a fost acuzat de procurorii anticorupţie în urma unui denunţ formulat de un om de afaceri care ar fi avut pe rol un dosar privind restituirea unor terenuri din drepturi litigioase. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şeful de la Resurse Umane din cadrul Spitalului de Urgenţă Iaşi, trimis în judecată pentru luare de mită Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi au dispus trimiterea în judecată a şefului Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. N. Oblu" Iaşi, Brânduşa Păcurici, acuzată de luare de mită în formă continuată şi trafic de influenţă...
Medici ginecologi de la Spitalul de Urgenţă Vaslui, trimişi în judecată pentru luare de mită Trei medici de la Secţia Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind acuzaţi că cereau bani de la paciente pentru a face avorturi ilegale.
DNA: Dănuţ Căpăţînă, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, trimis în judecată Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dănuţ Căpăţînă, la data faptelor manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru spălare de bani şi cinci infracţiuni de luare de mită.
UPDATE DNA: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, reţinut pentru luare de mită Procurorii DNA l-au reţinut miercuri pe Dănuţ Căpăţînă, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.
DNA: Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, trimise în judecată pentru luare de mită Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia au fost trimise în judecată pentru luare de mită în formă continuată, într-un dosar instrumentat de procurorii Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA.
Vaslui: Doctoriţele reţinute pentru luare de mită, eliberate; vor fi cercetate sub control judiciar Cele două doctoriţe de la Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Simona Botez şi Doina Andrei, reţinute pentru fapte de corupţie, vor fi cercetate în continuare sub control judiciar, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunalul Vaslui.