Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară
vineri, 6 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa unui număr de 2.150 de salariaţi şi 1.540 de paturi.
'A fost făcută o structura nouă, organigrama şi normarea. Spitalele care vor fi comasate vor avea aceleaşi secţii, acelaşi personal medical, iar normarea se face pe întreg Spitalul Judeţean. Normarea lor s-a făcut la 15 paturi la un medic şi 12 paturi la asistent, iar noi avem derogare şi aprobare de la Consiliul Judeţean la 12 paturi la un medic şi la zece paturi asistentă şi a fost făcută normarea ca atare şi la celelalte spitale', a afirmat Mimor.
Comasarea Spitalului Judeţean 'Mavromati' cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie a fost aprobată în luna noiembrie, prin votul consilierilor judeţeni.
În prezent, Spitalul Judeţean 'Mavromati', care este încadrat provizoriu în categoria a treia de clasificare, are peste 1000 de angajaţi şi 750 de paturi. AGERPRES/ (A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Angajaţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pichetează Consiliul Judeţean Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ),
Botoşani: Sindicaliştii din Spitalul Judeţean ies în stradă pentru a cere comasarea cu alte trei spitale Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani vor picheta, pe 29 septembrie, Consiliul Judeţean (CJ), a declarat liderul sindical al spitalului, Lia Temciuc.
Botoşani: Pierderi de peste patru milioane de lei pentru trei spitale, ca urmare a necomasării lor Trei spitale din judeţul Botoşani vor pierde anul acesta, în perioada 1 iunie-31 decembrie, peste patru milioane de lei, ca urmare a necomasării acestora cu Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani,...
Botoşani: Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat, joi, ca entităţi juridice, urmare a comasării acestora cu Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'.