Cele mai citite
 


Dolj: O asistentă medicală de la Penitenciarul Craiova a fost concediată pe motiv că ar fi introdus un telefon în închisoare
vineri, 6 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O asistentă medicală de la Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă /PRMS/ din Craiova a fost concediată de conducerea unităţii pe motiv că ce ar fi introdus un telefon mobil în închisoare pe care l-ar fi înmânat unui deţinut.
Potrivit comisarului Adrian Cristian Becheanu, directorul Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă Craiova, asistenta ar fi avut cunoştinţă că unul dintre deţinuţii închisorii are asupra lui un telefon mobil şi există posibilitatea ca aparatul să-i fi fost înmânat chiar de către asistentă.
"În cadrul şedinţei comisiei de disciplină s-a stabilit că angajata a avut cunoştinţă că un deţinut al Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) Craiova avea asupra lui un telefon mobil. Există suspiciunea ca acel telefon să fi fost introdus în penitenciar chiar de către asistentă care l-a înmânat deţinutului. Comisia de disciplină a stabilit că angajata a avut abatere disciplinară gravă şi, ca urmare a faptei sale, a fost concediată pe 27 decembrie 2011. Am sesizat organele competente care efectuează cercetări", a declarat, joi, comisarul Adrian Cristian Becheanu.
Cazul este cercetat şi de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului /IPJ/ Dolj. Potrivit purtătorului de poliţie al IPJ Dolj, comisar Florentina Popescu, poliţiştii efectuează cercetări în dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere de obiecte interzise în penitenciar.
Asistenta medicală era angajată a Penitenciarului Craiova din anul 2000 şi nu a mai avut abateri disciplinare până în prezent.AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Pregătiri pentru week-endul liber de Sf. Maria Şase centre de permanenţă din mediul rural, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj şi SMURD vor putea asigura asistenţa medicală de specialitate, în următoarele trei zile, având în vedere că şi luni, 15 august, este zi liberă.
Gorj: O asistentă medicală de la Spitalul Judeţean a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă Procurorii Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus trimiterea în judecată a unei asistente medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA Hisham Tageldin Mohamed Osman, medic sudanez în Bulzeştiul lui Marin Sorescu Hisham Tageldin Mohamed Osman are 43 de ani, este din Sudan şi este medic de familie în satul Frăţila, care aparţine de comuna lui Marin Sorescu, Bulzeşti (Dolj). Medicul sudanez, cu nume prea dificil pentru oamenii din Bulzeşti care îl sună în permanenţă pentru probleme de sănătate, a ajuns să lucreze...
Dolj: Exerciţiu de simulare a unui incident aviatic pe Aeroportul din Craiova Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj şi celelalte instituţii din judeţ cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă au desfăşurat, miercuri, un exerciţiu de simulare a unui incident aviatic la o aeronavă de pasageri în timpul desfăşurării operaţiunilor de aterizare pe pista Aeroportului...
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, reţinută pentru trafic de influenţă Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Piteşti au reţinut-o şi efectuează cercetări faţă de Ancuţa Marilena Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat al DNA remis marţi AGERPRES.
Dolj: Au început înscrierile pentru admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova Craiova, 11 iul /Agerpres/ - Înscrierile pentru concursul de admitere din acest an au început, vineri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova la toate facultăţile: Medicină, Medicină dentară, Farmacie şi Facultatea de Moaşe.