Cele mai citite
 


Neamţ: Un singur candidat a fost validat la concursul pentru funcţia de manager al spitalului judeţean
vineri, 6 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un singur candidat, dintre cei trei care şi-au depus dosarele pentru funcţia de manager al spitalului judeţean de urgenţă Piatra Neamţ, a fost validat de comisia de analiză a dosarelor şi urmează ca săptămâna viitoare să susţină interviul şi proba scrisă ale examenului, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Valerică Frăţilă, preşedintele comisiei de examen.
Este vorba de dosarul actualului manager interimar, doctorul Lucian Ciobotaru.
De asemenea, dosarul doctorului Ala Nemerenco, din Republica Moldova, ar putea fi acceptat dacă aceasta va trimite, până vineri, documentul suplimentar cerut de membrii comisiei.
'Doamna Ala Nemerenco trebuie să ne trimită în termen de 24 de ore un document prin care să rezulte că studiile superioare pe care le-a absolvit în Republica Moldova sunt recunoscute şi echivalate de autorităţile române', a declarat, pentru AGERPRES, Valerică Frăţilă.
Doctorul Ala Nemerenco este conferenţiar universitar şi medic şef la Clinica Universitară de Asistenţă Medicală Primară a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie 'Nicolae Testemiţanu' din Republica Moldova.
În anul 2005, doctorul Ala Nemerenco a fost nominalizată la premiul Nobel pentru pace de către organizaţia elveţiană '1000 de femei pentru pace'.
Un al treilea dosar, al doctorului Sorin Uleia a fost respins, deoarece acesta a suferit anul trecut o condamnare penală, situaţie contrară cerinţelor dosarului de candidatură pentru funcţia de manager al spitalului judeţean. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Medic din Republica Moldova, candidat la funcţia de manager al spitalului judeţean Dr. Ala Nemerenco, din Republica Moldova, nominalizată în urmă cu şase ani pentru Premiul Nobel pentru Pace, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Neamţ: Liviu Negelschi este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Avocatul Liviu Negelschi este, începând de miercuri, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra Neamţ, acesta fiind numit prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Ionel Arsene.
Neamţ: Spitalul Judeţean are resurse financiare pentru medicamente şi salarii, susţine Culiţă Tărâţă Pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai sunt nevoiţi să îşi cumpere medicamente sau materiale sanitare pentru a beneficia de asistenţă medicală în unitate, preşedintele CJ, Culiţă Tărâţă, declarând că s-au găsit resursele financiare în acest sens prin eficientizarea cheltuielilor...
Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, repus în funcţie de preşedintele CJ Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, dr. Ioan Lazăr, a fost repus în funcţie joi, prin ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean, progresistul Culiţă Tărâţă, după ce cu o zi în urmă fusese demis de vicepreşedintele CJ, social-democrata Emilia Arcan.
Neamţ: Doctorul Ioan Lazăr a câştigat concursul pentru funcţia de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă Doctorul Ioan Lazăr a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, acesta fiind de altfel singurul candidat înscris.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.