Cele mai citite
 


Bihor: Un viceprimar al municipiului Oradea şi-a dat demisia pentru a conduce Spitalul Judeţean
sâmbătă, 7 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viceprimarul municipiului Oradea dr.Gheorghe Carp a demisionat vineri din funcţie după ce a fost numit, de către primarul Ilie Bolojan, manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea.
Viceprimarul va ocupa această funcţie de conducere până la organizarea concursului în 14 februarie 2012. Numirea sa a survenit ca urmare a expirării, în data de 6 ianuarie, a mandatului interimar al membrilor comitetului director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.
Potrivit unui comunicat al primăriei, funcţia de director medical va fi ocupată de medicul Adrian Duşe, cea de director financiar-contabil de Maria Silaghi, iar director de îngrijiri va fi dr. Florin Rob.
Având în vedere că funcţia de manager este incompatibilă cu cea de viceprimar, medicul Gheorghe Carp şi-a dat demisia, vineri, din funcţia de viceprimar, urmând ca în perioada următoare să fie ales un nou viceprimar, conform prevederilor legale. Primăria Oradea mai are un viceprimar în persoana dnei Biro Rozalia, din partea UDMR. AGERPRES/(AS-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Cel mai mare spital din judeţ are un nou manager general Managerul interimar al celui mai mare spital din judeţ, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, dr. Gheorghe Carp, a susţinut cu succes proba de prezentare a proiectului de management, aceasta fiind ultima etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi...
Bihor: Medicina de urgenţă comercială este o greşeală, spune managerul Spitalului judeţean Noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean de la Oradea, dr. Gheorghe Carp, a declarat marţi că ar fi o greşeală să se transforme medicina de urgenţă în comerţ, subliniind că preschimbarea spitalelor în fundaţii sau societăţi comerciale oferă şi avantaje şi dezavantaje.
Bihor: Directorul medical al Ambulanţei, demis de Ministerul Sănătăţii Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor, dr. Daniela Petrişor, a fost demisă, luni, printr-o dispoziţie a Ministrului Sănătăţii, după ce s-au descoperit mai multe nereguli din perioada când aceasta era manager al serviciului, a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Pintea...
Bihor: Alegeri pentru funcţia de viceprimar al municipiului Oradea Consilierul local Florica Cherecheş a fost desemnată să candideze la funcţia de viceprimar al municipiului Oradea din partea grupului PNL, printr-o hotărâre a Biroului Politic Municipal, a anunţat, sâmbătă, Departamentul Comunicare al organizaţiei locale a PNL.
Biroul Permanent al UDMR Bihor l-a propus pe medicul Ladislau Ritli pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Biroul Permanent al UDMR Bihor l-a propus oficial în funcţia de ministru al Sănătăţii pe medicul Ritli Ladislau, actualul directorul medical al Spitalului Clinic Municipal din Oradea.
Bihor: Heliport la Spitalul de Urgenţă din Oradea, primul din ţară dacă va fi construit în terasă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea a obţinut finanţare de la compania Rompetrol pentru un proiect prin care intenţionează să construiască un heliport pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, în valoare de 90.000 de lei, a declarat joi managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.