Cele mai citite
 


Bihor: Medi.Co Varadinum, prima expoziţie medicală specializată
miercuri, 16 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Firma ExpoVaradinum organizează, în perioada 17-19 septembrie, la Hotel Continental Forum, din Oradea, prima expoziţie şi conferinţă medicale specializate.
Potrivit reprezentantei firmei organizatoare, Ioana Galea, programul evenimentului va cuprinde simpozioane, cursuri EMC, întâlniri de afaceri, prezentări comerciale şi lansări de produse, precum şi alte evenimente dedicate partenerilor din domeniul medical/sănătate.
Programul cursurilor EMC va cuprinde cursuri pentru medici stomatologi, medici specialişti, medici de familie, farmacişti şi implică participarea unor renumiţi lectori la nivel naţional. Înscrieri la cursurile EMC se vor face şi la faţa locului.
Pentru organizarea acestui eveniment, Expo Varadinum s-a confruntat cu lipsa unui spaţiu încăpător, care să poată găzdui o serie de simpozioane şi evenimente de mare anvergură.
'Este regretabil că partea expoziţională care era prevăzută să aibă loc la Arena Antonio Alexe, din cauza unor decizii administrative, a fost anulată. În pofida acestor obstacole, considerăm că Medi.Co Varadinum va fi un real succes, având în vedere piaţa potenţială bihoreană' - a declarat Ioana Galea.
Expoziţia va fi deschisă vizitatorilor începând de joi, 17 septembrie, până sâmbătă, 19 septembrie, între orele 9,00 şi 18,00.
Organizatori sunt firma Expo Varadinum şi Primăria Oradea, în parteneriat cu Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, Colegiul Medicilor Dentişti din România Filiala Bihor, Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România - Filiala Crişana, Centrul de Transfuzii Oradea, Spitalul de Pneumoftiziologie, Asociaţia SARTISS, Direcţia de Sănătate Publică Bihor, Asociaţia Medicilor de Familie Bihor, Colegiul Farmaciştilor din România Filiala Bihor şi Colegiul Medicilor din România - Filiala Bihor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Demonstraţii live în patologia uroginecologică, expoziţie medicală, în conferinţa "Urogyn 2014" Aproape 350 de medici şi chirurgi din România, Republica Moldova, Italia, Ungaria şi SUA participă, în perioada 13-15 noiembrie, la Conferinţa Internaţională de Urologie, Ginecologie şi Uroginecologie - Urogyn 2014, a anunţat joi preşedintele Asociaţiei Române de Uroginecologie, prof. univ. dr. Gheorghe...
Bihor: Uroginecologia din Oradea, la fel de performantă ca şi cea din SUA, declară dr. Cristian Câmpian Toate procedurile chirurgicale efectuate în uroginecologia din SUA se practică şi la Oradea, a declarat, sâmbătă, dr. Cristian Câmpian, specialist în domeniu din Franklin, SUA, la deschiderea oficială a celei de a IV-a conferinţe internaţionale de uroginecologie.
Bihor: Medici artişti fotografi din Bucureşti expun la Oradea O expoziţie a artiştilor fotografi medici din Bucureşti, membri ai Clubului Arfomed, va fi deschisă în perioada 29 iulie-20 august, la Oradea, în Galeria Euro Foto Art, a declarat, pentru AGERPRES, organizatorul Ştefan Toth, preşedintele Asociaţiei Euro Foto Art.
Bihor: Primăria Oradea a evaluat starea sănătăţii copiilor din clasele I şi a V-a Primăria Oradea, singura administraţie locală din ţară care a demarat un program-pilot de evaluare medicală a copiilor, a prezentat joi rezultatele programului de screening care arată 'un grad mediu de probleme'.
Bihor: Municipiul Oradea va avea primul laborator central automatizat din ţară Oradea va deveni, din toamnă, primul oraş din România care va avea un laborator central automatizat în sistemul public de sănătate, urmând a fi unificate şi alte domenii din unitate privind achiziţiile, prepararea hranei şi resursele umane, a declarat vineri dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Judeţean...
Bihor: Universitatea Oradea are cu 6% mai puţine locuri bugetate pentru anul universitar 2012-2013 Universitatea Oradea a primit mai puţine locuri bugetate pentru anul universitar 2012-2013, decât în anul anterior, cifra de şcolarizare fiind de 1.523, comparativ cu 1.615, cât avea anul trecut, diferenţa fiind de aproape 6%, a declarat, joi, rectorul Universităţii Oradea, prof. univ. Constantin Bungău...