Cele mai citite
 


Galaţi: Braconier împuşcat în gât de proprietarul unei bălţi
sâmbătă, 7 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat aflat la braconat pe o baltă privată, de lângă localitatea gălăţeană Braniştea, a ajuns, vineri, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost împuşcat în gât, de proprietarul amenajării piscicole.
Tânărul, Cătălin Badiu, de 30 de ani, a pescuit ilegal pe timp de noapte, împreună cu alţi doi bărbaţi, dimineaţa fiind surprinşi de proprietarul bălţii, care a tras asupra lor cu o armă cu gloanţe de cauciuc, deţinută legal. Unul dintre pescari a fost împuşcat între mandibulă şi gât. Proprietarul a telefonat la 112 şi un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, de unde a transportat victima la spital.
'Prindeam peşte la mână cu încă doi oameni. Nu era voie şi patronul ne-a prins şi a tras două focuri de armă, fără să ne someze. M-a nimerit în gât", a declarat Cătălin Badiu.
Potrivit medicului şef SMURD, Angel Trifan, viaţa victimei este în afară de orice pericol, dar tânărul ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale.
'Am fost solicitaţi pe 112 despre faptul că la Braniştea, în urma unor focuri de armă, a fost rănit un bărbat de 30 de ani. Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a constatat că pacientul prezenta o plagă împuşcată în mandibula dreaptă şi mai multe escoriaţii la nivelul feţei şi gâtului", a declarat Angel Trifan.
Cazul a fost preluat de poliţie, care a deschis o anchetă.AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Bărbat împuşcat adus cu elicopterul la spital Galaţi, 9 oct /Agerpres/- Un bărbat de 30 ani din localitatea gălăţeană Iveşti a fost adus cu elicopterul SMURD, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost împuşcat cu o armă de vânătoare de un consătean, au declarat reprezentanţii SMURD Galaţi.
Galaţi: Echipaj SMURD agresat în timpul unei intervenţii Doi bărbaţi din Galaţi s-au ales cu dosar penal pentru lovire şi distrugere după ce au agresat un echipaj SMURD în momentul intervenţiei la o urgenţă medicală, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.
Galaţi: Cele două fete gemene nou-născute au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec Rezultatele preliminare ale necropsiei efectuate asupra celor două fete gemene nou-născute, din Galaţi, găsite moarte, duminică seara, într-un sac menajer băgat în frigider, atestă faptul că acestea s-au născut vii şi au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec, a declarat, luni, presei, purtătorul...
Galaţi: Echipajele SMURD au intervenit de aproape zece ori pe zi în trimestrul al doilea al anului Serviciile mobile de urgenţă, reanimare şi descarcerare (SMURD) din Galaţi au desfăşurat, în trimestrul al doilea din acest an, 875 de acţiuni specifice, în medie 9,6 pe zi, se arată într-un bilanţ transmis luni de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Galaţi: Instructor împuşcat de elev la o partidă de vânătoare Un bărbat în vârstă de 60 ani din Galaţi a ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost împuşcat în picioare în timpul unei partide de vânătoare.
Galaţi: Peste 4.500 de persoane au fost asistate de SMURD în 2012 Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Galaţi a intervenit anul trecut în 4.500 de cazuri, fiind asistate 4.520 de persoane, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, căpitan Eugen Chiriţă.