Cele mai citite
 


Gorj: Infirmieră de la Centrul de Recuperare Vădeni lovită de un pacient cu handicap sever
sâmbătă, 7 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 55 de ani, angajată a Centrului de Recuperare a Persoanelor cu handicap din Vădeni, a ajuns vineri, la spital, după ce a fost agresată de unul dintre bolnavii internaţi de care are grijă.
Infirmiera a fost internată la Secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, având un hematom foarte mare în zona ochiului stâng şi o fractură parţială de oase nazale.
"Pacienta a fost adusă la unitatea noastră pentru că a fost agresată de unul dintre pacienţii de care avea grijă. A venit cu o lovitură foarte puternică la nivelul ochiului stâng, are un hematom foarte mare şi cu o fractură parţială de oase nazale. Va rămâne internată circa cinci zile până se va reface", a declarat medicul Marinela Stanciu de la Secţia de Oftalmologie.
Infirmiera agresată, Elena Săftoiu, a povestit că vineri a fost prima zi de lucru în secţia de băieţi, înainte ea activând în secţia de fete a centrului de recuperare. La un moment dat, s-a trezit cu un pumn în faţă din partea unui pacient. Ea susţine că a mai fost agresată şi în trecut, dar nu aşa de grav ca acum.
"Ca din senin m-am trezit cu un pumn în faţă de am crezut că mor. Mi-au amorţit degetele şi nu am mai simţit nimic. Este prima dată când sunt agresată aşa de rău. Câte un pumn în spate am mai luat de mai multe ori, am fost şi muşcată de câteva ori. Eu lucram la o secţie unde îngrijeam fete, dar vineri dimineaţă m-au mutat la secţia de băieţi. Nu credeam că o păţesc aşa ceva", a spus Elena Săftoiu.
Reprezentanţii Centrului de recuperare a persoanelor cu handicap din Vădeni au precizat că vor deschide o anchetă în acest caz, o astfel de acţiune fiind cerută şi de conducerea Consiliului Judeţean, instituţie în subordinea căreia se află unitatea de îngrijire. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Bistriţa-Năsăud: Anchetă în cazul unui tânăr cu handicap grav internat la Beclean, diagnosticat cu fractură de col femural Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Bistriţa-Năsăud şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) au efectuat un control inopinat la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru tineri cu handicap din oraşul Beclean, pentru a stabili care este situaţia unui tânăr de 26...
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...
Gorj: La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se efectuează implant de cristalin Pacienţii din judeţul Gorj care suferă de anumite afecţiuni oculare pot apela la un nou serviciu oferit de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, care constă în efectuarea implantului cu cristalin, a declarat joi purtătorul de cuvânt al unităţii, Ramona Oprea.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu va fi reabilitat şi echipat cu fonduri în valoare de circa 20 de milioane de lei Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Gorj alături de cei ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest (ADRSV) Oltenia au semnat miercuri un contract de finanţare în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă...
Gorj: Spitalul de Urgenţă va avea un ambulatoriu modernizat Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, în şedinţă ordinară, proiectul de modernizare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, valoarea totală a acestuia fiind de circa 20.000.000 de lei.