Cele mai citite
 


Numeroşi medici privaţi din SUA intră în faliment
sâmbătă, 7 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numeroşi medici din Statele Unite, printre care cei de familie, cardiologi sau oncologi, dau faliment, o realitate tăcută care se răspândeşte la nivel naţional, relatează CNN.
Observatorii acestui domeniu spun că direcţia este una îngrijorătoare. Jumătate din totalul medicilor din SUA activează în practica privată, astfel că, în cazul unei crize financiare care determină moartea acesteia, comunitatea rămâne fără o resursă importantă de asistenţă.

"O mulţime de cabinete independente încep să se confrunte cu probleme financiare seriose", a declarat Marc Lion, CEO la Lion & Company CPAs, care oferă consiliere financiară medicilor independenţi.

Medicii enumeră diminuarea rambursărilor din asigurare, schimbarea reglementărilor, creşterea costurilor cu administrarea afacerilor şi cu medicamentele ca factori care îi împiedică să-şi ţină cabinetele pe linia de plutire. Însă unii experţi susţin că absenţa simţului de afaceri în rândul medicilor este vinovată de această situaţie.AGERPRES/(Ionuţ Mareş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: asistenţă medicală mai puţină pe bani mai mulţi; speranţă de viaţă sub media OCDE Un nou studiu privind îngrijirea medicală demonstrează că s-ar putea să nu primeşti ceea ce plăteşti dacă te internezi într-un spital american, relatează Daily Mail în ediţia de joi, citând un studiu al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).
SUA: experţi americani recomandă vaccinarea şi a băieţilor împotriva HPV Un comitet consultativ al autorităţilor sanitare americane a recomandat marţi extinderea şi la băieţi a vaccinării generalizate împotriva Human Papilloma Virus /HPV/ transmis pe cale sexuală şi responsabil pentru boli venerice şi chiar anumite forme de cancer, informează miercuri AFP.
SUA: Un violator a murit în timp ce agresa o femeie din cauza unei crize cardiace Un bărbat de 53 de ani a murit, probabil din cauza unei crize cardiace, în timp ce încerca să violeze o femeie cu peste 20 de ani mai în vârstă, în casa acesteia dintr-un orăşel din Texas, informează AFP.
SUA: experţi aprobă primul tratament preventiv contra SIDA Un comitet consultativ de experţi independenţi a recomandat joi Agenţiei americane de medicamente /FDA/ să comercializeze Truvada, primul tratament preventiv contra SIDA.
Experţi în dietetică din Europa, SUA şi Australia, la prima conferinţă de profil organizată la Târgu Mureş Preşedinţii Federaţiilor Asociaţiilor de Dietetică din Europa, Statele Unite ale Americii, Australia şi Canada vor fi prezenţi, în perioada 25-29 iunie, la conferinţa 'Rolul dieteticianului în promovarea sănătăţii şi în sistemul de sănătate românesc', care va fi organizată în premieră la Târgu Mureş...
Carantină în trei state americane pentru persoanele care au venit în contact cu pacienţi bolnavi de Ebola Noile norme de carantină din trei state ale SUA pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii reveniţi din regiuni lovite de Ebola au atras critici, unii parlamentari americani chiar cerând o interdicţie de călătorie în cele trei ţări cel mai grav afectate, Liberia, Sierra Leone şi Guineea, scrie Reuters...