Cele mai citite
 


Sălaj: Lucrări de modernizare la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean
sâmbătă, 7 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 400.000 de lei au fost investiţi pentru finalizarea celei de-a doua etape a modernizării Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Zalău, după ce, în perioda 2006-2008 s-au făcut reabilitări în valoare de 900.000 de lei.
"Valoarea totală a lucrărilor de la UPU a fost de 400.000 de lei. Era o lucrare necesară, după ce în perioada 2006-2008 s-au făcut aici investiţii de 900.000 de lei. Practic, Urgenţa era renovată, dar partea de primire şi triere a pacienţilor nu arăta nicicum", a precizat vineri, pentru AGERPRES, Laurenţiu Barna, managerul spitalului.
Potrivit sursei citate, modernizarea finală a UPU a însemnat realizarea unor spaţii anexe (sală de aşteptare pentru copii şi pentru adulţi, zonă triaj), dar şi îmbunătăţirea accesului auto şi pietonal.
Banii necesari lucrărilor au fost alocaţi de Consiliul Judeţean şi chiar de unitatea sanitară, din veniturile proprii.
Barna a adăugat faptul că, de altfel, întreg Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău este într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, care vizează în principal utilităţile, dar şi modernizarea unor secţii, precum cea de anestezie şi terapie intensivă sau ortopedie, care se doreşte a fi o "secţie de excelenţă", ce ar putea atrage pacienţi şi din afara judeţului. AGERPRES/(A-Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Lucrări de reabilitare şi modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj, administrator al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ, luând şi decizia înlocuirii managerului instituţiei sanitare.
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Sălaj: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, reabilitată cu fonduri europene şi cu sprijinul unei companii private La Spitalul judeţean de urgenţă Zalău s-au finalizat lucrările de modernizare ale Secţiei de Pediatrie, realizate în cadrul unui proiect european ce vizează modernizarea întregii unităţi spitaliceşti.
Sălaj: Dotare cu echipamente medicale de patru milioane de lei pentru Spitalul Judeţean Primul aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică - IRM, un videobronhoscop, o staţie centrală de monitorizare şi monitoare pacienţi şi ecografe sunt câteva dintre noile dotări ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, achiziţionate printr-o finanţare asigurată de Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj.
Sălaj: Personalul de la Urgenţă, tot mai des agresat de unii pacienţi Personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău se confruntă, în ultima perioadă, cu tot mai multe violenţe verbale din partea unor pacienţi, care sunt nemulţumiţi de timpul lung de aşteptare, conform precizărilor făcute de conducerea unităţii spitaliceşti...
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.