Cele mai citite
 


Bihor: Alegeri pentru funcţia de viceprimar al municipiului Oradea
duminică, 8 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierul local Florica Cherecheş a fost desemnată să candideze la funcţia de viceprimar al municipiului Oradea din partea grupului PNL, printr-o hotărâre a Biroului Politic Municipal, a anunţat, sâmbătă, Departamentul Comunicare al organizaţiei locale a PNL.
Potrivit unui comunicat semnat de consilierul primarului Ilie Bolojan, Anca Sas, Biroul Politic Municipal al PNL Oradea s-a întrunit în acest scop, vineri seară, într-o şedinţă extraordinară, ca urmare a demisiei doctorului Gheorghe Carp, membru PNL, din funcţia de viceprimar.
Astfel propunerea liberalilor pentru funcţia de viceprimar al municipiului Oradea este Florica Cherecheş, actualmente şef al Comisiei sociale din cadrul Consiliului municipal şi, în acelaşi timp, preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Bihor.
Persoana care va ocupa postul de viceprimar urmează să fie votată în şedinţa Consiliului local, conform prevederilor legale, cel mai probabil în şedinţa extraordinară programată pentru luni, 9 ianuarie.
Structura CLO cuprinde 10 consilieri PNL, şapte UDMR, tot şapte reprezintă PDL şi trei sunt de la PSD.
Gheorghe Carp a fost numit pe 6 ianuarie de către primarul Ilie Bolojan în funcţia de manager interimar la conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, după expirarea mandatului membrilor comitetului director.
Având în vedere că funcţia de manager este incompatibilă cu cea de viceprimar, medicul Gheorghe Carp şi-a dat demisia, vineri, din funcţia de viceprimar. AGERPRES/(A,AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Un viceprimar al municipiului Oradea şi-a dat demisia pentru a conduce Spitalul Judeţean Viceprimarul municipiului Oradea dr.Gheorghe Carp a demisionat vineri din funcţie după ce a fost numit, de către primarul Ilie Bolojan, manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea.
Bihor: Medicina de urgenţă comercială este o greşeală, spune managerul Spitalului judeţean Noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean de la Oradea, dr. Gheorghe Carp, a declarat marţi că ar fi o greşeală să se transforme medicina de urgenţă în comerţ, subliniind că preschimbarea spitalelor în fundaţii sau societăţi comerciale oferă şi avantaje şi dezavantaje.
Bihor: Cel mai mare spital din judeţ are un nou manager general Managerul interimar al celui mai mare spital din judeţ, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, dr. Gheorghe Carp, a susţinut cu succes proba de prezentare a proiectului de management, aceasta fiind ultima etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi...
Bihor: Tabăra MASH din Padiş, prima iniţiere pentru viitorii medici din serviciul de urgenţă Oradea, 1 aug /Agerpres/- Experienţe noi, provocări, informaţii bogate privind salvările în situaţii speciale, dar şi distracţie la munte sunt aşteptările celor 60 de studenţi medicinişti din toată ţara care au plecat joi, din faţa Facultăţii de Medicină din Oradea, în Tabăra MASH, din Padiş.
Bihor: Directorul medical al Ambulanţei, demis de Ministerul Sănătăţii Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor, dr. Daniela Petrişor, a fost demisă, luni, printr-o dispoziţie a Ministrului Sănătăţii, după ce s-au descoperit mai multe nereguli din perioada când aceasta era manager al serviciului, a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Pintea...
Bihor: Heliport la Spitalul de Urgenţă din Oradea, primul din ţară dacă va fi construit în terasă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea a obţinut finanţare de la compania Rompetrol pentru un proiect prin care intenţionează să construiască un heliport pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, în valoare de 90.000 de lei, a declarat joi managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.