Cele mai citite
 


Fotbal: Nu este nevoie de operaţie, pentru Mircea Lucescu
duminică, 8 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
"Nu există alte complicaţii. Nu este nevoie de operaţie, însă depinde şi de felul în care va evolua starea acestuia. Domnul Lucescu este într-o comunicare foarte bună cu familia, cu personalul spitalului", a spus Bogdan Popescu.
El a adăugat că, din cauza faptului că a crescut cantitatea de sânge din torace, s-a efectuat un drenaj, sperându-se că după această intervenţie starea lui Mircea Lucescu să se îmbunătăţească, însă nu se pune problema să fie externat, în mai puţin de o săptămână.
Şeful secţiei de Terapie Intensivă, Elena Copaciu, a precizat că toţi parametrii cardiaci ai lui Mircea Lucescu sunt în limite normale, iar fracturile costale se vindecă de obicei în circa 30-40 de zile.
"S-au efectuat proceduri standard în astfel de situaţii. Operaţia nu este necesară în acest moment, dar aceasta depinde şi de evoluţia pacientului", a adăugat Elena Copaciu.
Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost adus vineri la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea intrând în coliziune cu un tramvai pe Bulevardul Vasile Milea.
După internare, managerul Spitalului de Urgenţă, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, a declarat pentru AGERPRES că este vorba de o contuzie toracică, pacientul este conştient şi cooperant, urmând să fie supus mai multor investigaţii.
Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor. AGERPRES/(AS - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu: Stabilă, nu este nevoie de operaţie Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Fotbal: Recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă, pacientul îşi continuă recuperarea şi este în continuare la terapie intensivă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, unde antrenorul de fotbal a fost internat în urmă cu o săptămână...
Operaţia suferită de Mircea Lucescu a decurs bine Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost operat duminică după-amiază, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este internat de vineri în urma unui accident rutier, pentru că acumulase o cantitate mai mare de lichid în cavitatea toracică, intervenţia decurgând bine.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...