Cele mai citite
 


Brăila: Instalaţii solare pentru prepararea apei calde la spitale
miercuri, 16 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Brăila vor avea instalaţii solare pentru prepararea apei calde menajere, investiţie care va fi finanţată prin programul 'Casa verde'.
Consilierii judeţeni au aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici şi contribuţia locală a Consiliului Judeţean pentru a fi puse în funcţiune astfel de instalaţii pentru corpurile A şi B de la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi pentru Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie.
Valoarea instalaţiei pentru cele două corpuri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă este de 2.265.520 lei, din care CJ Brăila va susţine contravaloarea cheltuielilor eligibile în valoarea de 548.820 lei şi TVA de 521.380 lei, iar pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie de 1.231.400 lei, din care CJ va plăti 206.960 lei, plus TVA de 196.610 lei.
Toate aceste sume de bani vor fi prinse în lista proiectelor cu co-finanţare de la bugetul local pentru anul 2010, după aprobarea cererii de finanţare de către Administraţia Fondului pentru Mediu.
Durata de realizare a fiecăreia dintre investiţii este de opt luni, din care durata de execuţie trei luni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Panouri solare pentru prepararea apei calde la spitale Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Brăila vor avea instalaţii solare pentru prepararea apei calde menajere, investiţie care va fi finanţată prin programul 'Casa verde'.
Investiţie de peste 3,4 milioane lei pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad Arad, 11 feb /Agerpres/ - O instalaţie solară va funcţiona, începând de vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, aceasta urmând să producă apă caldă menajeră necesară acestei unităţi spitaliceşti.
Apa calda cu lamaie: 16 beneficii de sanatate Lamaile sunt citrice bogate in vitamina C care iti sporesc frumusetea prin reintinerirea pielii dinlauntru spre inafara, aducand stralucire fetei tale. Unul dintre beneficiile majore ale bautului de apa cu lamaie este ca paveaza calea spre o mai rapida pierdere in greutate, actionand astfel...
Bacău: Apă caldă din energie 'verde' la Spitalul judeţean şi la maternitatea din municipiu Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Maternitatea Bacău au, începând de miercuri, apă caldă produsă prin intermediul unei instalaţii moderne de panouri solare.
Brăila: Celule solare şi senzori de mişcare, în spitalele administrate de CJ Consiliul Judeţean Brăila vrea să instaleze în spitalele pe care le are în administrare celule solare pentru încălzirea apei şi sisteme de iluminat pe bază de senzori de mişcare, investiţii necesare pentru reducerea cheltuielilor cu utilităţile.
Doru Bădescu: Am solicitat o verificare independentă atât de către Corpul de control al primului ministru şi Curtea de Conturi Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Doru Bădescu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că pentru obţinerea unei imagini reale şi obiective asupra situaţiei preluate de la vechea conducere a solicitat o verificare independentă, atât de către Corpul de Control al primul-ministru...