Cele mai citite
 


Brăila: Peste 10.000 de persoane vaccinate antigripal
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 10.000 persoane din categoriile celor cu risc ridicat de îmbolnăvire au fost vaccinate antigripal în cadrul campaniei gratuite lansate de Ministerul Sănătăţii, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu.
Numărul total al dozelor care au fost utilizate până la această dată este de 10.804, dintre care 1.961 pentru imunizarea bolnavilor cronici, 8 pentru gravide, 2.856 pentru personalul sanitar, 162 pentru persoane instituţionalizate şi 5.817 pentru cetăţeni cu vârsta peste 65 de ani.
'Mai sunt disponibile încă 18.200 doze de vaccin antigripal care pot fi administrate populaţiei până în luna martie. Până în prezent, la nivelul judeţului Brăila nu a fost înregistrat niciun caz de gripă sezonieră', a declarat Andreia Gavrilescu. AGERPRES/(A, AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: Două mii de persoane s-au vaccinat antigripal Două mii de brăileni s-au vaccinat antigripal de la debutul campaniei gratuite derulate de Ministerul Sănătăţii, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreea Gavrilescu.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Judeţul Brăila are nevoie de peste 76.000 de doze de vaccin antigripal Judeţul Brăila are nevoie de peste 76.000 de doze de vaccin antigripal pentru sezonul 2013-2014, potrivit datelor făcute publice luni de directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Gabriel Ciochină.
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Olt: DSP a primit 6.000 de doze de vaccin antigripal din 105.000 necesare Medicii de familie din judeţul Olt pot ridica începând de săptămâna viitoare primele doze de vaccin antigripal pentru imunizarea personalului medico-sanitar, al vârstnicilor, gravidelor şi copiilor, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Gabriela Gogiu.