Cele mai citite
 


Cluj: Parteneriat pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Cluj doreşte o asociere cu Primăria Cluj-Napoca şi cu Primăria Floreşti pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă.
Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pentru construirea spitalului este nevoie atât de fonduri din partea administraţiei, cât şi din partea unui potenţial investitor.
'Am discutat cu Primăria Cluj-Napoca şi cu Primăria Floreşti încheierea unui parteneriat public între cele trei instituţii, împreună cu ministerul, tocmai pentru a avea şanse mai mari să începem construirea acestui spital. Spitalul regional de urgenţă va fi construit în parteneriat public-privat, el are o valoare de aproximativ 150 de milioane de euro şi sperăm ca până în vară, împreună cu primăriile şi cu bugetul pe care îl vom aloca fiecare instituţie, să reuşim să începem acest obiectiv important care este un obiectiv restant al acestui mandat de patru ani', a precizat Alin Tişe.
Preşedintele CJ Cluj a mai spus că până acum s-a vorbit foarte mult de spitalul regional, însă nu s-a vorbit şi de banii necesari construirii acestuia. De altfel, a adăugat Tişe, în lege nu se precizează cum va fi administrat respectivul spital şi, implicit, cum vor putea să-şi recupereze banii eventualii investitori.
AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Spitalul regional de urgenţă va deservi patru milioane de oameni Viitorul spital regional de urgenţă care va fi construit la Cluj va deservi circa patru milioane de persoane din regiunea de nord-vest a României, se arată într-un comunicat difuzat joi de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.
Cluj: CJ va aloca patru milioane de euro pentru construirea unui spital de copii Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă că anul viitor va începe construirea unui spital pentru copii, în valoare de patru milioane de euro, care va fi dotat cu heliport.
Horea Uioreanu, candidat USL la şefia CJ Cluj: Judeţul are potenţial de dezvoltare imens, puţin folosit(interviu) Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, deputatul liberal Horea Uioreanu, spune că 2012 este anul schimbării politice în România. El a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că prioritatea sa este schimbarea modului de a face politică, de la schimbarea modului de funcţionare...
Cluj: Societatea civilă propune măsuri împotriva exodului medicilor Construirea Spitalului Regional de Urgenţă, transformarea de către primărie în locuinţe sociale pentru tinerii medici a spaţiilor locative neutilizate sau a apartamentelor preluate de bănci şi iniţierea de către municipalitate a unor proiecte legislative ar fi câteva dintre măsurile care pot să diminueze...
Dîncu: În septembrie putem da drumul primului lot din proiectul spitalelor de urgenţă Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că în luna septembrie ar urma să fie pornit primul lot din proiectul spitalelor regionale de urgenţă.
Cluj: MDRAP cere CJ terenul pentru Spitalul Regional de Urgenţă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a cerut Consiliului Judeţean (CJ) Cluj transmiterea, către Ministerul Sănătăţii, a terenului pe care urmează să se construiască Spitalul Regional de Urgenţă Cluj.