Cele mai citite
 


Crin Antonescu: Azi va fi prezentat calendarul suspendării preşedintelui Traian Băsescu
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, la începutul şedinţei USL, că în cursul acestei zile va fi prezentat calendarul demersului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.
'Noi am comunicat foarte clar ce se întâmplă cu acel document (privind suspendarea preşedintelui - n.r.) şi el îşi urmează cursul, precum şi dezvoltările din jurul acelui document. Cred că am spus destul de clar la sfârşitul anului trecut. Anunţăm azi un calendar destul de complet în care aceste elemente îşi vor găsi locul', a spus Antonescu.
El s-a referit şi la posibilitatea iniţierii unei noi moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Boc, în situaţia în care acesta îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului pe noua lege a Sănătăţii.
'Vom discuta toate aceste lucruri şi vi le vom aduce la cunoştinţă. Suntem în schema aproape automată pe care o cunoaşteţi. Dacă şi pe acestă lege Guvernul va face angajare de răspundere, probabil că vom face încă o dată şi noi moţiune de cenzură. Nu mai avem Parlament, avem acest mod al angajării de răspundere şi moţiunea de cenzură', a explicat liderul liberal.
Legat de subiectul noii legi a Sănătăţii, Crin Antonescu a susţinut că guvernanţii României ar trebui să ia un exemplu de la subsecretarul de stat Raed Arafat.
'Despre noua lege a Sănătăţii a vorbit foarte clar, foarte sugestiv, un om pe care cred că îl respectăm cu toţii pentru profesionalismul şi integritatea lui, Raed Arafat. N-aş adăuga nimic. Traian Băsescu l-a criticat pe Raed Arafat. Eu cred, însă, că toţi cei care guvernează şi vor guverna România pot lua de la Raed Arafat, nu de la Traian Băsescu, exemplu din toate punctele de vedere şi e foarte sugestiv faptul că, în guvernele României, acest om a dovedit mai mult devotament şi la urma urmelor mai mult patriotism în această ţară', a conchis preşedintele PNL. AGERPRES/ (A - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.
Traian Băsescu apreciază decizia lui Boc de a respinge modificările de buget cerute de marile companii de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat că apreciază decizia de miercuri a premierului Emil Boc, care a respins toate modificările de buget cerute de marile companii de stat, cerând explicaţii precise asupra motivelor pentru care nu s-au realizat bugetele.
Europa de Est trebuie să fie atentă la avertismentul trimis de România Europa de Est trebuie să ia aminte la ''canarul din mină'' din România, afirmă Cornel Ban, director adjunct al departamentului pentru studii de dezvoltare din cadrul Institutului Watson al Universitatii Brown din SUA, într-o scrisoare de răspuns la un articol publicat de Financial Times /FT/.
UPDATE Băsescu: România are nevoie urgent de o nouă lege a Sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri că România are nevoie urgent de o nouă lege a Sănătăţii, făcând apel la cei responsabili să se aplece asupra proiectului pe care l-a pus în dezbatere cu Emil Boc.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.