Cele mai citite
 


Operaţia suferită de Mircea Lucescu a decurs bine
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost operat duminică după-amiază, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este internat de vineri în urma unui accident rutier, pentru că acumulase o cantitate mai mare de lichid în cavitatea toracică, intervenţia decurgând bine.
Echipa multidisciplinară alcătuită din 11 medici a monitorizat permanent pacientul şi duminică dimineaţă, în urma unui examen de computer tomograf, s-a luat decizia intervenţiei chirurgicale.
Dr. Elena Copaciu, şefa Departamentului de Terapie Intensivă, a precizat că de vineri Mircea Lucescu a fost permanent monitorizat, urmărindu-se evoluţia traumatismului toraco-pulmonar şi, duminică, s-a luat decizia intervenţiei chirurgicale.
Prof. dr. Ioan Cordoş de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", cel care a realizat intervenţia, a spus că operaţia a decurs bine şi că speră ca evoluţia să fie bună având în vedere că este vorba de o persoană robustă.
Coastele fracturate au fost fixate pentru ca să se reducă durerea şi, în acelaşi timp, să se facă o recuperare mai bună, a menţionat medicul.
"Orice intervenţie chirurgicală poate fi urmată de complicaţii nedorite. Tragem concluzia că nu vor apărea astfel de evenimente şi totul va decurge normal. Pacientul va fi supravegheat permanent şi i se vor efectua radiologii de control", a explicat prof. dr. Ioan Cordoş.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Constanţa: Patru dintre cei şapte răniţi în accidentul de pe DN22 sunt în stare critică Patru dintre cele şapte persoane rănite în urma gravului accident rutier petrecut duminică seară, pe DN22 Constanţa - Tulcea, sunt în stare critică, iar prognosticul medicilor este rezervat.
UPDATE Fostul cancelar german Helmut Kohl se află la terapie intensivă după o intervenţie chirurgicală Berlin, 2 iun /Agerpres/- Fostul cancelar german Helmuth Kohl, artizanul reunificării Germaniei, se află la terapie intensivă într-un spital din oraşul Heidelberg, relatează presa germană, citată de AFP.
Fotbal: Nu este nevoie de operaţie, pentru Mircea Lucescu Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Mircea Lucescu este stabil postoperator, spun reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Antrenorul Mircea Lucescu este stabil postoperator, iar evoluţia lui a fost fără complicaţii importante. Este conştient şi comunică cu familia, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă, Bogdan Popescu.
Fotbal: Recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă, pacientul îşi continuă recuperarea şi este în continuare la terapie intensivă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, unde antrenorul de fotbal a fost internat în urmă cu o săptămână...