Cele mai citite
 


Raed Arafat: Va fi continuată reforma în sistemul de Urgenţă
sâmbătă, 10 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Publice (MSP), dr. Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că este convins că actualul ministrul Ion Bazac va continua reforma în sistemul sanitar. (Sursa: Agerpres)

"Avem promisiunea clară din partea ministrului Sănătăţii, a Guvernului, din partea tuturor că va fi păstrată continuitatea în dezvoltarea sistemului de urgenţă. Mai mult, în actualul Program de guvernare este menţionată clar partea cu extinderea SMURD pe plan naţional. Nu cred că vor fi alte probleme decât cele corelate cu criza economică, care ar putea încetini procesul. Însă avem tot sprijinul pentru a nu întrerupe reforma în Urgenţă", a spus Arafat.

El a menţionat că doreşte foarte mult să continue colaborarea între MSP şi MIRA. AGERPRES/(Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Protestele din Urgenţa Mures, considerate nejustificate de Raed Arafat Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Publice (MSP), dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că salariile personalului care lucrează în Urgenţă au crescut semnificativ, iar protestele care au avut loc în anumite oraşe pe această temă nu au nicio...
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bihor, întotdeauna în avangardă Sistemul de urgenţă de Bihor este cunoscut că a fost întotdeauna în avangardă, fiind primul judeţ care a preluat modelul SMURD, după Târgu Mureş, a declarat vineri, la Oradea, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă...
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
Raed Arafat: Criza de medici de urgenţă, rezolvată în următorii ani Criza medicilor de urgenţă se va rezolva, în următorii ani, deoarece, în prezent, sunt în pregătire aproape 400 de rezidenţi, a declarat, pentru AGERPRES, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat cu ocazia unei vizite efectuate, miercuri noaptea, la Centrul SMURD Buzău. (Sursa: Agerpres)
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă trebuie să fie integrat total, pentru eficienţă şi management performant Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat, vineri, la Băile Felix, că sistemul de urgenţă trebuie să fie total integrat, modelul românesc având nevoie de dezvoltare şi întărire.
Achiziţiile centralizate au generat economii de peste 35% în sistemul sanitar, susţine Raed Arafat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că prin achiziţiile centralizate de carburanţi şi materiale sanitare s-au făcut economii în general de peste 35%.