Cele mai citite
 


Teleorman: Dotări moderne la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Computerul-tomograf de la Spitalul Caritas din municipiul Roşiorii de Vede a fost pus în funcţiune luni după o perioadă de probe tehnice şi medicale.
Managerul spitalului, Lucian Alexe, a declarat pentru AGERPRES că în această săptămână vor fi oferite pacienţilor investigaţii gratuite, însă fără substanţa de contrast.
Tot aici, din a doua jumătate a lunii ianuarie, devine funcţional un aparat modern pentru depistarea densităţii osoase în caz de osteoporoză, singurul de acest fel din reţeaua sanitară a judeţului Teleorman.
Dotarea spitalului s-a făcut printr-un parteneriat public-privat, o firmă asigurând aceste echipamente medicale performante.
La unitatea spitalicească din Roşiorii de Vede se continuă astfel procesul de modernizare, în ultima parte a anului 2011 secţia de neurologie fiind mutată într-un alt spaţiu care asigură, după reamenajare, desfăşurarea actului medical în condiţii optime.
Potrivit sursei citate, pe parcursul anului trecut la Spitalul Caritas, care deţine aproximativ 300 de paturi, s-au făcut şi alte lucrări de investiţii, secţiile de terapie intensivă şi de chirurgie aflându-se între obiectivele reabilitate şi modernizate. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Pe viitor propunem investiţii prioritare la secţiile de terapie intensivă şi de oncologie Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, marţi, în faţa comisiilor de sănătate ale Parlamentului, că are în vedere în următorii ani investiţii prioritare în două-trei domenii, indicând secţiile de terapie intensivă şi cele de oncologie.
Teleorman: Spitale cu bani mai puţini în primul trimestru Cea mai mare unitate sanitară din Teleorman, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, are repartizată de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru trimestrul întâi din acest an o alocaţie bugetară de circa 7,5 milioane de lei, mai puţin cu peste 133.000 de lei faţă de aceeaşi perioadă din...
Cluj: Investiţii de 1,5 milioane de lei pentru modernizarea Institutului Inimii Lucrările de modernizare a Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului Inimii - unitate aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii -, au fost susţinute de Consiliul local, valoarea lor ridicându-se la 1,5 milioane de lei, un sprijin substanţial fiind acordat de Municipalitate şi pentru achiziţia...
Teleorman: Creşte numărul de paturi din unităţile sanitare care au contract cu CAS Numărul de paturi din unităţile sanitare care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru furnizarea de servicii medicale creşte în judeţul Teleorman de la 1.549 la 1.620, conform unei decizii a Ministerului Sănătăţii, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES de Direcţia de Sănătate...
Teleorman: DSP şi IPJ cercetează cazul unui bebeluş care a murit la naştere Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman a început cercetările în cazul unui bebeluş care a murit la naştere în Spitalul Caritas din municipiul Roşiorii de Vede.
Teleorman: Secţia de terapie intensivă a spitalului din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat miercuri directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, într-o conferinţă de presă, la Alexandria.