Cele mai citite
 


Un proaspăt tătic vrea ca Beyonce şi Jay-Z să-şi ceară scuze pentru că el nu şi-a putut vedea gemenii
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Faptul că Beyonce a născut în spitalul în care se născuseră şi gemenii săi, prematur, l-a împiedicat pe un proaspăt tătic să-şi vadă copiii aflaţi în îngrijire specială. Să ai copii în aceeaşi zi cu Beyonce poate fi un lucru enervant, îndeosebi când accesul în spital este blocat şi noii tătici nu-şi pot vedea bebeluşii, scrie 7sur7.be.
Este ceea ce a păţit Neil Coulon, căruia i s-a interzis să-şi vadă gemenii din cauză că în acelaşi spital erau şi vedetele Beyonce şi Jay-Z, relatează New York Daily News. El spune în cotidianul american: 'De trei ori nu m-au lăsat să intru şi să ies şi doreau de vineri să blocheze culoarul. Sunt copii cu probleme de sănătate, care se află la terapie intensivă, şi acţionezi ca şi cum spitalul ţi-ar aparţine? Nu cer decât scuze', a spus Coulon.

'Ştiu că au plătit 1,3 milioane de dolari şi că eu am cerut numai o cameră individuală. Însă tratamentul de care am avut parte este departe de cel ideal. Soţia mea a născut gemeni. Este obosită şi se află într-un tip de cameră pe care n-am rezervat-o', adaugă Neil Coulon. Şi alţi părinţi indignaţi au făcut plângere la conducerea spitalului.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Secţie nouă de terapie intensivă nou-născuţi la Marie Curie; investiţie de peste 2,1 milioane de euro O nouă secţie de terapie intensivă nou-născuţi a fost inaugurată marţi la spitalul Marie Curie din Capitală, investiţia totală ridicându-se la peste 2,1 milioane de euro.
Iaşi: Incubator pentru transportul nou-născuţilor, donat maternităţii "Cuza Vodă" Un incubator pentru transportul nou-născuţilor cu grave probleme de sănătate a fost donat celei mai mari maternităţi din Moldova, Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza-Vodă", din Iaşi, de o fundaţie care a strâns aproape 12.000 de euro prin intermediul campaniei de redirecţionare a 2% din...
Timiş: Va fi înfiinţat Compartimentul de Anestezie Terapie Intensivă pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean Compartimentul de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, care până acum exista doar 'pe hârtie', va fi înfiinţat din banii economisiţi de la alte investiţii, a declarat miercuri presei prof. dr. Marius Craina, manager general al Spitalului Judeţean Timişoara...
Iaşi: Nou născut adus în stare gravă după ce a fost infectat cu Klebsiella Un nou născut a fost adus de la Piatra Neamţ la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi după ce a fost infectat cu Klebsiella, un germene multirezistent care provoacă epidemii infecţioase.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Dorna lansează prima fereastră interactivă din România: Fereastra de speranţă Anul acesta, Dorna a extins promisiunea de susţinere a copiilor născuţi prematur şi către mame şi a creat prima fereastră interactivă din România - Fereastra de speranţă. Această inițiativă este parte a campaniei „Grijă pentru copii”, dezvoltată de Dorna împreună cu Organizația Salvaţi Copiii...