Cele mai citite
 


BCR Asigurări a lansat asigurarea privată pentru sănătate
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Banca Comercială Română (BCR) împreună cu BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group au lansat o asigurare privată de sănătate, preţul unui pachet pornind de la 25 lei/lună pentru pensionari şi 60 de lei/lună pentru persoane cu venituri medii, se arată într-un comunicat al BCR, remis marţi Agerpres.
Clienţii BCR care încasează salariul sau pensia în contul curent BCR beneficiază de o reducere a preţului de 10%, iar cei care optează pentru plata anuală integrală beneficiază de o reducere suplimentară de 5%.
,,Asigurarea oferă clienţilor noştri posibilitatea de a alege unul dintre cele cinci pachete de asigurare puse la dispoziţia lor, în funcţie de nevoile medicale şi suma pe care pot să o aloce în scopul protejării sănătăţii', a spus Florina Vizinteanu, preşedinte Directorat BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group.
Pachetele conţin de la analize medicale de bază (analize de laborator, biochimie şi hematologie), până la investigaţii mai complexe (de exemplu RMN sau tomografie computerizată), precum şi reduceri substanţiale pentru alte servicii medicale (de exemplu cheltuieli de spitalizare şi intervenţii chirurgicale).
Serviciile medicale incluse în pachete sunt oferite de clinicile şi spitalele din reţeaua Medlife.
Preţul unui astfel de pachet diferă în funcţie de serviciile medicale incluse gratuit şi porneşte de la 25 lei/ lună pentru pensionari sau 60 lei/ lună pentru persoane cu venituri medii. De asemenea, există şi un pachet avantajos destinat copiilor, care poate fi achiziţionat împreună cu unul dintre pachetele pentru adulţi.
BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group este o companie membră a Grupului Vienna Insurance Group.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife mizează, în 2013, pe 10.000 de poliţe încheiate pe noua asigurare de sănătate privată Vital MedLife, cel mai mare operator medical privat din România, estimează pentru acest an încheierea unui număr de 10.000 de poliţe Vital, noul tip de asigurare medicală privată online 100%, lansat, miercuri, alături de Generali Asigurări.
Centru de investigaţii medicale, inaugurat la Bacău Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, investiţie în valoare de 1 milion de euro, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale şi mai multor invitaţi din lumea medicală românească, CIM fiind sucursală a Centrului Medical Unirea din Bucureşti.
Euroins România îşi extinde gama de produse cu asigurarea de sănătate EuroProtect Compania de asigurări Euroins România îşi extinde gama de produse cu asigurarea de sănătate EuroProtect, valabilă într-o reţea de peste 460 de clinici medicale şi parteneri, a anunţat societatea de asigurări.
Alba: Casnice coasigurate, pensionari şi copii, informaţi că trebuie să achite contribuţia de asigurări de sănătate Mii de copii, inclusiv de doi-trei ani, casnice şi pensionari cu venituri mai mici de 700 de lei, precum şi persoane care au câştigat sume de doar doi-trei lei pe acţiunile deţinute la Societăţile de Investiţii Financiare (SIF)-uri au primit în Alba din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală...
Franks (FMI): O reducere a contribuţiilor de asigurări de sănătate ar agrava problema sistemului sanitar din România Sistemul sanitar din România nu are nici acum suficiente fonduri, iar o eventuală reducere a contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate ar agrava şi mai mult problema, a declarat luni, la Banca Naţională a României /BNR/, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional /FMI/, Jeffrey Franks.
Numai 1% dintre români apelează lunar la analize medicale Trei sferturi dintre români îşi fac analize sau investigaţii medicale o dată pe an sau mai rar, în timp ce doar 1% apelează lunar la astfel de controale, relevă un studiu online referitor la serviciile medicale din România realizat de Mercury Research în 2011.