Cele mai citite
 


Andrei Georgescu a acceptat numirea în funcţia de subsecretar de stat în MS
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că a acceptat propunerea de numire în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Andrei Georgescu îl înlocuieşte pe medicul Raed Arafat care şi-a anunţat, marţi, demisia. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Andrei Georgescu - subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (fişă biografică) Dr. Andrei Georgescu este, din 2003, şeful departamentului Unitate Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
Videoconferinţă a secretarului de stat Raed Arafat cu reprezentanţii structurilor de urgenţă Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a convocat luni o videoconferinţă la care au participat şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Ioan Burlui, reprezentantul Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul MAI, comandor Cătălin Dache, directorul Direcţiei...
Andrei Georgescu afirmă că a discutat cu premierul despre preluarea funcţiei de subsecretar de stat în MS Dr. Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti, a declarat miercuri că a fost chemat de primul-ministru la Guvern pentru o discuţie privind propunerea de preluare a funcţiei de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Spitalul Universitar Bucureşti va avea un heliport funcţional cel mai probabil la începutul lui 2017 Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va avea, cel mai probabil în prima parte a anului viitor, un heliport funcţional, în urma semnării miercuri de către managerul unităţii medicale şi reprezentantul Grupului de companii MaxBet a unui protocol de colaborare.
Raed Arafat: Este necesar un plan pe termen lung în domeniul radioterapiei (interviu) Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre proiectele în domeniul urgenţei, dar şi despre tratamentul prin radioterapie în cazul pacienţilor cu cancer. El precizează că sunt o serie de aparate a căror sursă nucleară s-a terminat şi trebuie...