Cele mai citite
 


Băsescu: SMURD - un sistem creat de statul român, cu banii românilor
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că sistemul SMURD este un sistem creat de statul român, pentru a-i ajuta pe cetăţeni, punctând că i s-a părut a fi "deplasată" abordarea din ultimele zile, în condiţiile în care, spune şeful statului, noua lege a sănătăţii nu doreşte privatizarea respectivului serviciu.
"Sistemul SMURD este un sistem creat de statul român, care poate fi condus de un om sau de altul, dar este pentru cetăţeni, pentru a-i putea ajuta. De aceea, abordarea publică din ultimele zile mi se pare deplasată, în condiţiile în care nimeni nu privatizează SMURD-ul, nici ambulanţa", a spus şeful statului, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.
El a ţinut să precizeze că SMURD a fost creat cu banii românilor şi că nu a venit "niciun personaj din ţara asta cu bani din buzunar".AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băsescu: SMURD este un sistem creat de statul român;n-a venit niciun personaj cu bani din buzunar Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că sistemul SMURD este unul creat de statul român, pentru a-i ajuta pe cetăţeni, punctând că i s-a părut a fi "deplasată" abordarea din ultimele zile, în condiţiile în care, spune şeful statului, noua lege a sănătăţii nu doreşte privatizarea respectivului...
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Traian Băsescu: SMURD este o unitate militarizată, nu se poate privatiza Preşedintele Traian Băsescu susţine că SMURD este o unitate militarizată şi potrivit Constituţiei şi legislaţiei în vigoare nu poate fi privatizată.
Preşedintele Traian Băsescu: SMURD este o unitate militarizată, nu se poate privatiza Preşedintele Traian Băsescu susţine că Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) este o unitate militarizată şi potrivit Constituţiei şi legislaţiei în vigoare nu poate fi privatizată.
Traian Băsescu denunţă 'dezinformările' privind legea Sănătăţii şi spune că în sistemul actual 'românii nu sunt egali' Preşedintele Traian Băsescu a anunţat vineri seara decizia de retragere din dezbatere a noii legi a Sănătăţii, dar a ţinut să dezmintă "minciunile" care au dezinformat publicul asupra respectivului proiect de act normativ şi a precizat că în actualul sistem de sănătate există deja corupţie iar românii...
Traian Băsescu: Raed Arafat, un "duşman" al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate Preşedintele Traian Băsescu a declarat miecuri seară, la TVR, că Raed Arafat este un duşman al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate, secretarul de stat uitând că şi sistemul SMURD creat de el a fost mai întâi o fundaţie.