Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Echipajele de ambulanţă au intervenit în medie la 50 de cazuri pe zi, în 2011
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 50 de cazuri pe zi a fost media intervenţiilor înregistrate anul trecut de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, numărul total al acestora ajungând la 17.713 cazuri.
Potrivit datelor afişate pe site-ul Ambulanţei bistriţene, în anul 2011 au fost primite la dispeceratul SAJ peste 37.000 de apeluri, cele mai multe în lunile iulie, august şi septembrie.
Dintre cazurile preluate de echipajele de salvare, peste 70% au fost din mediul rural, iar 2.054 dintre acestea au beneficiat de asistenţa medicilor de la Ambulanţă.
Cele mai dese afecţiuni pentru care s-a intervenit au fost cele cardiace, urmate de durerile abdominale, traumatisme diverse, copii cu diverse afecţiuni şi afecţiuni neurologice.
În anul 2011, echipajele SAJ Bistriţa-Năsăud au intervenit la 233 de accidente rutiere şi au oferit asistenţă medicală pentru naştere la domiciliu sau în ambulanţă pentru 29 de gravide. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Bistriţa-Năsăud: Un an de SMURD în judeţ Unitatea SMURD din judeţul Bistriţa-Năsăud a aniversat, vineri, un an de la inaugurare, timp în care echipajele de urgenţă au intervenit în 3.457 de situaţii în care au acordat prim ajutor calificat şi asistenţă medicală.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...