Cele mai citite
 


Buzău:Dosar penal pentru agenţii unei firme de intervenţie care au bătut însoţitorul unei bolnave
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei agenţi ai unei firme de intervenţie din Buzău s-au ales miercuri cu dosar penal după ce marţi seara au bătut însoţitorul unei bolnave care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău.
'Poliţia municipiului Buzău s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de purtare abuzivă din partea echipajului firmei de pază care a intervenit la solicitarea unităţii medicale, dosar ce urmează a fi declinat, conform competenţei, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES agentul şef Amalia Călugăru de la Biroul de presă al IPJ Buzău.
Potrivit medicului Angela Mazdrag, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău 'bărbatul a intrat intempestiv în biroul asistentelor medicale şi a adresat injurii, iar acestea s-au speriat şi au folosit butonul de panică'.
La rândul său, bărbatul susţine că şi-a însoţit soţia grav bolnavă la spital, iar agenţii de pază l-ar fi lovit.
Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău a instalat la începutul acestei luni, după un scandal similar petrecut la sfâşitul anului trecut, un sistem de avertizare rapidă pentru a proteja cadrele medicale de pacienţii agresivi sau de rudele violente ale acestora. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Buzău: Patru medici de Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au dat demisia Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău şi-au dat miercuri demisia.
Buzău: Dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei tinere decedate în timpul unui spectacol Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a anunţat joi că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei tinere în vârstă de 20 de ani decedată pe 30 iulie, în timpul unui spectacol în Piaţa Dacia din Buzău.
Buzău: Locuinţe de serviciu gratuite pentru tinerii medici Consiliul Judeţean Buzău împreună cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă oferă locuinţe de serviciu gratuite şi decontarea utilităţilor timp de doi ani pentru medicii care vor profeseze în cadrul Unitatea de Primiri Urgenţe şi a altor secţii deficitare ale spitalului judeţean.
Buzău: Peste 50 de persoane muşcate de căpuşe în mini-vacanţa de Paşte În perioada 1-7 mai, peste 50 de persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău cu muşcături de căpuşă.
Buzău: Un fost lider sindical Sanitas, concediat de conducerea Spitalului Judeţean Corina Donescu, asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), fost vice-lider Sanitas Buzău, implicată în scandalul creditelor de consum contractate în numele unor pacienţi, a fost concediată joi de conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.