Cele mai citite
 


DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Potrivit asistenţilor sociali, va fi efectuată o anchetă socială la domiciliul familiei minorului pentru a stabili dacă acesta trebuie scos din mediul în care trăieşte şi internat într-un centru de plasament.
''Noi am deschis o anchetă în acest caz, vorbim cu mama să vedem ce s-a întâmplat după care vom merge la domiciliul femeii să analizăm exact situaţia'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DASPC Vaslui.
Mama le-a povestit medicilor că a plecat în sat la muncă şi l-a lăsat pe copil în grija concubinului, care nu l-a supravegheat, iar minorul a băut dintr-o cană cu vin pe care a găsit-o pe masa din bucătărie.
''Când a revenit la domiciliul său, mama a găsit copilul pe pat inconştient şi a anunţat salvarea. Bărbatul femeii era acasă cu alţi prieteni şi au consumat alcool. Băutura a fost lăsată pe masă şi nimeni nu l-a văzut pe cel mic atunci când a băut din cana cu vin. Copilul este internat şi se află sub supraveghere medicală, dar starea lui de sănătate este bună, el fiind în afara oricărui pericol'', a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Un minor dintr-un centru de plasament, în comă alcoolică la spital Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis în cursul zilei de joi o anchetă în cazul unui minor dintr-un centru de plasament care a ajuns la spital în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Anchetă într-un centru de plasament după ce un copil a consumat substanţe etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui copil care a ajuns la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice.
Vaslui: Trei minori, aduşi la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul a trei minori care au fost duşi la spital în comă alcoolică.