Cele mai citite
 


Fotbal: Evoluţia stării de sănătate a lui Mircea Lucescu este bună
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Evoluţia stării de sănătate a antrenorului de fotbal Mircea Lucescu, internat vinerea trecută în urma unui accident rutier, este bună, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, dr. Bogdan Popescu.
El a precizat că pacientul a mers prin salon şi, pentru prima dată, a stat în fotoliu.
Dr. Popescu a menţionat că nu au fost înregistrate complicaţii, pacientul mai are un mic edem, iar unul din tuburile de dren a fost scos, rămânând încă unul până la evacuarea totală a unui lichid care se acumulează în urma oricărei intervenţii. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţia suferită de Mircea Lucescu a decurs bine Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost operat duminică după-amiază, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este internat de vineri în urma unui accident rutier, pentru că acumulase o cantitate mai mare de lichid în cavitatea toracică, intervenţia decurgând bine.
Fotbal: Evoluţia lui Mircea Lucescu este favorabilă Evoluţia antrenorului Mircea Lucescu este una favorabilă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală.
Fotbal: Nu este nevoie de operaţie, pentru Mircea Lucescu Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Fotbal: Recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă, pacientul îşi continuă recuperarea şi este în continuare la terapie intensivă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, unde antrenorul de fotbal a fost internat în urmă cu o săptămână...
Iaşi: Victimă a unui accident rutier trimisă de la un spital la altul Un student la medicină, în vârstă de 21 de ani, victimă a unui accident rutier care a avut loc în comuna Cotnari, a ajuns după mai bine de opt ore la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi.
Botoşani: Accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 20 de ani Botoşani, 12 iun/ Agerpres/- Un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 20 de ani a avut loc, duminică dimineaţă, în localitatea Suharău din judeţul Botoşani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, autoturismul condus de tânăr a lovit un...